Antena Meniu Search
x

Preşedintele Klaus Iohannis susţine că vaccinarea trebuie să devină obligatorie pentru anumite categorii din domenii esenţiale

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că vaccinarea anti-COVID-19 va trebui să devină obligatorie pentru anumite categorii din domenii esenţiale, în condiţiile în care pandemia evoluează şi numărul de infectări creşte, dând ca exemplu personalul medical.

de Redactia Observator

la 22.09.2021, 08:51

Preşedintele Klaus Iohannis
Preşedintele Klaus Iohannis - Hepta

"Nu este normal ca unii medici să dea mesaje anti-vaccin", a mai spus Iohannis, într-o discuţie cu jurnaliştii care îl însoţesc la New York la Adunarea Generală a ONU, conform trimisului special al AGERPRES, Florentina Peia.

În ceea ce priveşte restricţiile impuse de pandemie, el a arătat că acestea vor fi diferenţiate între persoanele vaccinate şi cele nevaccinate. În acest context, şeful statului a spus că certificatul de vaccinare este soluţia pentru mai puţine restricţii.

Klaus Iohannis conduce, de marţi până joi, delegaţia României la segmentul la nivel înalt al celei de-a 76-a sesiuni a Adunării Generale a ONU, care are loc la New York. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Preşedintele Klaus Iohannis susţine că vaccinarea trebuie să devină obligatorie pentru anumite categorii din domenii esenţiale