Betano Sport

FCSB, favorită cu Petrolul. Betano îți oferă Câștigul Șansă

Aflată în lupta pentru o poziționare cât mai bună înaintea intrării în playoff, FCSB – echipa la care compania Betano este partener principal -  nu concepe alt rezultat decât victoria în disputa cu Petrolul de pe Arena Națională, joi, 2 martie, de la ora 20:00. Fanii FCSB pot adăuga meciul roș-albaștrilor pe un bilet multiplu și, chiar dacă nu intuiesc pariul corect, să beneficieze de Câștigul Șansă, un produs special Betano.

Ce este Câștigul Șansă? Este o promoție permanentă, dedicată celor care plasează bilete multiple înainte de startul meciurilor (pre-match). Biletul trebuie să aibă un minimum de 5 și un maximum de 10 evenimente din fotbal și/sau baschet. Dacă pierzi unul dintre ele, Betano iți inapoiază banii! Promoția este valabilă pentru anumite tipuri de pariuri și competiții, detalii complete fiind aici.

Acum să vedem cum se poate încadra în mod practic meciul FCSB - Petrolul într-un bilet multiplu care să beneficieze de promoția Câștig Șansă, cu Betano.

Am ales un bilet multiplu cu 5 evenimente care să fie eligibile ca tipuri de pariuri, dar și competiții cu condițiile Câștigului Șansă. Astfel avem 4 pariuri din fotbal plasate înainte de meci, pe tipurile de pariuri 1, X sau 2 (victorie gazde, egal sau victorie oaspeți) din campionatele  Liga 1, La Liga și Cupa Olandei. Apoi am mai adăugat un pariu din NBA pentru a întruni un minimum de 5 pariuri pe bilet și a accesa condițiile Câștigului Șansă.

Astfel, avem biletul de mai jos, cu o cotă totală de 7.25. Cu o miză de 10 lei, câștigul potențial ar fi de 72 de lei - cu mențiunea că aceste cote sunt informative și se pot schimba pe durata zilei:

Rezultat final – FCSB (Cota 1.39)
FCSB - Petrolul

Ambele echipe înscriu - DA (cota 1.70)
Real Madrid-FC Barcelona 

Rezultat final – CFR Cluj (cota 1.44)
CFR Cluj – UTA

Ambele echipe înscriu – NU (cota 1.78)
PSV Eindhoven – ADO Den Haag

Caștigător – Boston Celtics (cota 1.40)
Boston Celtics – Cleveland Cavaliers

Dacă un singur eveniment de pe bilet nu va ieși – spre exemplu Petrolul realizează surpriza cu FCSB -  Betano oferă miza înapoi, grație promoției permanente Câștig Șansă, în loc să considere biletul drept necâștigător, iar miza să fie complet pierdută de jucător.

În mod normal, un pariu multiplu va fi câștigător dacă toate selecțiile de pe bilet se dovedesc câștigătoare. Pentru că Betano ține cu tine, cu opțiunea Câștig Șansă primești banii înapoi dacă neprevăzutul își face loc printre alegerile tale și una dintre selecții se dovedește necâștigătoare.

De ce FCSB este favorită cu Petrolul?

FCSB n-ar trebui să se încurce pe teren propriu de o echipă care a încasat cinci goluri etapa precedentă acasă de la CFR Cluj. Mai ales că roș-albaștrii au rămas datori fanilor dupa înfrângerea cu Farul (3-2) și egalul cu Universitatea Craiova (1-1) la ultimele două apariții pe Arena Națională.

Moralul celor de la FCSB este ridicat după succesul din Trivale cu FC Argeș (2-1), în timp ce ”găzarii” au arătat o îngrijorător de mare fragilitate defensivă în duelul cu CFR Cluj pierdut pe teren propriu (5-2).

Cu o singură victorie în ultimele cinci meciuri din campionat și fără succes în deplasare de cinci partide (ultima oară a câștigat 1-0 la Voluntari pe 29 octombrie 2022), Petrolul pare victimă sigură în duelul cu FCSB de miercuri seara.

Pentru a testa opțiunea Câștig Șansă oferită de Betano poți încerca următorul pariu multiplu pentru o cotă cumulată de peste 8.



FCSB, favorită cu Petrolul. Betano îți oferă Câștigul Șansă