Liga 1

Rapid rateaza barajul pentru Conference League

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial

Infrangerea de la Mioveni (2-3) a facut ca Rapid sa incheie playout-ul pe pozitia a treia, in afara primelor doua pozitii care asigurau prezenta in semifinala barajului de Conference League.

Cum pe prima pozitie s-a clasat Sepsi, echipa care va disputa si finala Cupei Romaniei, a existat o discutie in spatiul public despre posibilitatea ca cei de la Rapid sa dispute totusi barajul cu FC Botosani, a doua clasata.

In regulament nu a fost prevazuta o astfel de situatie, in care una dintre cele doua echipe din playout sa dispute si sa castige eventual Cupa Romaniei.

FRF a decis sa simplifice lucrurile si sa trimita FC Botosani direct in finala barajului pentru Conference League cu cei de la Universitatea Craiova, locul trei in playoff, anunta gsp.ro

Aceasta in cazul in care cei de la Sepsi vor castiga Cupa Romaniei in finala cu FC Voluntari.

Daca ilfovenii vor castiga trofeul, Sepsi si Botosani se vor intalni in semifinala barajului pentru Conference League, iar invingatoarea o va intalni pe Universitatea Craiova in meciul decisiv pentru stabilirea celei de-a patra participante a Romaniei in viitoarea editie a cupelor europene.



Rapid rateaza barajul pentru Conference League