Skip to main content

Anamaria Prodan va lansa două televiziuni cu patronii Realitatea Plus

 
Anamaria Prodan - Foto: Click.ro
Anamaria Prodan - Foto: Click.ro

Anamaria Prodan (49 de ani) îşi face business în televiziune. Impresara a anunţat  că va fi acţionară la două posturi de televiziune, Realitatea Sportivă şi Realitatea Star, care ar urma să se lanseze pe 1 decembrie, scrie Click.ro.

Publicitate

Anamaria Prodan a fost prezentă duminică, 21 octombrie, la Realitatea Plus în emisiunea Realitatea Sportivă, moderată de Claudiu Giurgea. Impresara a bătut palma cu Maricel Păcuraru, patronul Realitatea Plus, şi va fi acţionar în doua noi proiecte marca Realitatea: Realitatea Sportivă şi Realitatea Star. Ambele două noi televiziuni deţin licenţă încă din vară şi se vor lansa de 1 decembrie, cu Anamaria Prodan în postura de patron.

„E provocarea maximă pentru mine. Mă întorc la prima dragoste şi mă întorc numărul unu! Întotdeauna am crezut în puterea fabuloasa a presei. Cred foarte tare în oamenii tineri, foarte bine pregătiţi. Am ştiut că vom pune bazele celor două televiziuni care se nasc de 1 decembrie.

Va fi cu totul altfel decât ceea ce este. Am aproape 50 de ani şi niciodată nu am lăsat capul în jos. Nu mă schimbă faptul că voi deveni patron de televiziune! Eu vreau să aduc în faţa telespectatorilor munca unui sportiv, viaţa lui aşa cum o văd eu. Eu am acces în ambele lumi, şi în lumea mondenă, şi în cea sportivă. Vreau să relaxez puţin lucrurile. Fotbalul este despre bucurie, nu despre încrâncenare, despre bătaie!” a declarat Anamaria Prodan, invitată în studioul Realitatea Plus.

Reamintim că cele două posturi au primit licenţele audiovizuale pe 25 iunie 2020, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. Societatea a avut, de la momentul primirii licenţei, un an la dispoziţie pentru a lansa televiziunea, însă anul acesta, în luna mai, reprezentanţii televiziunii au cerut CNA o amânare cu şase luni a intrării în emisie. Solicitare care le-a fost aprobată. 

PHG Media Invest, firma care se ocupă de cele două staţii TV, este deţinută de Păcuraru Daniela-Madi, soţia lui Maricel Păcuraru (patronul Realitatea Plus). Printr-o altă firmă cu nume asemănător - PHG International Security - Daniela Păcuraru s-a mai ocupat şi de logistica Realitatea TV, în urmă cu câţiva ani.

În cele două noi televiziuni se vor investi, potrivit datelor prezentate la CNA, 800.000 de euro.

Proiectul Realitatea Sportivă este coordonat de Claudiu Giurgea (cel care prezintă tronsonul din sport Realitatea Sportivă la Realitatea Plus). Pe de altă partea, şefa proiectului Realitatea Star este Nicoleta Cone (realizatoare de talk show politic).

Un alt aspect de notat: ambele posturi - Realitatea Sportivă şi Realitatea Star - vor fi HD şi 4K.

 

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ilkor Ilkor
    Asia express a pus la pământ pe postaci ieri, peste 9 rating , ei 6 cata umilință ii așteaptă de la chefi , educația ce sa faci

    Te referi la Umor Sec ? Educatie acolo ? Dar Factoratii cu 3 rating ? Acolo nu zici nimic postac ?
  • Soby Soby
    @*** Cone e aia care a prezentat știrile Național TV până în 2009 și apoi a fost la Vox News și B1 TV.
    Giurgea era ăla care a fost la Realitatea TV și Telesport până în 2009 sau 2010 și Dolce Sport, a fost și la TVH.
  • Cristi Cristi
    1. Îmi stă pe creier "STAR" și "PLUS" - mai originali de-atât nu pot fi?
    2. Realitatea Sportivă are șanse aproape zero fără competiții sportive puternice și înțeleg că va fi un post mai mult de pălăvrăgeală. Cu emisiuni de comentarii de pe margine de dimineața până seara a crăpat și Sport.ro + GSP TV acela cu sigla galben + negru, de parcă erau în construcție mereu...
    3. Deci ei nu au fost în stare să facă măcar 16:9 emisia postului principal și pe-astea două secundare le lansează în 4K? :))) Când văd emisia Realitatea din 2021, mi-e dor de Realitatea aia cu siglă curcubeu din 2002.
    4. Realitatea nu e o forță, să fim serioși, e un post care nu prinde nici top 10 în prime-time, ce succes vor avea canalele secundare?

    În altă ordine de idei, s-a lansat noul Atomic TV al lui Nic Șerbu care e liber la retransmisie de la 01.12 și Sârbu a vorbit pt. site-ul propriu despre pregătirea unui nou Aleph Education revoluționar. Deci must-carry-ul de la anul va fi mult mai generos: Atomic TV, Realitatea Star + Sportivă, Aleph Business + Smart TV, Linkpress TV (că își doresc să revină după ce au ratat 2021), noile Angelus TV + Maria TV (pt. catolici, de pe Digi) și altă exclusivitate Digi - eStrada TV, dacă va mai emite.
  • muciînfreză muciînfreză
    Pffff. Deci Păcuraru a fraierit-o pe Prodanca? Mor cu ăstia. Si ce șefi? Cone? Cine e Cone in lume? Ce valoare are Cone? Ce stie ea sa faca? Giurgea?
  • Cristian Nedelcu Cristian Nedelcu
    Adică ăștia nu sunt în stare să facă un amărât de HD la un post Tv, iar ei mai lansează încă două posturi HD și 4k
  • Steven Steven
    Invitat permanent... Dan Alexa!
  • RzV RzV
    Fiecare televiziune noua spune ca va fi cu totul altfel fata de ce sunt. Dar cu ce ar putea sa mai vina o televiziune din sport mai nou? Tot fotbalul si alte competitii importante le putem vedea pe mai multe posturi la alegere, toate stirile din sport le putem vedea in diferite variante la majoritatea posturilor si ei mai spun ca vin cu ceva nou, doar o pierdere de timp si bani aruncati fara sa isi dea seama ca televiziunea nu prea mai prezinta interes.
  • jk jk
    9:6?Poate 4:3 :)))
  • Iuli Iuli
    HD sau 4K pe noile posturi având în vedere că Realitatea emite în 9:6?:))) Ce glumă!
  • jk jk
    De ce nu isi schimba numele in Prodanca TV atunci?Macar postul monden...
  • D D
    Eu am senzația că Prodanca nu are ce face cu banii
  • An An
    Vrem sa vedem studiouri, sa ne ziceti pe ce retele de cablu intra... Chiar asteptam postarea asta de la voi, caci presupuneam ca veti prezenta mai mult decat s-a spus in alte parti... Spre exemplu Ana Prodan a spus ca principalii prezentatori sunt bomba bombelor...
  • Răzvan Răzvan
    Dați și audientele Asia Express de aseară
  • MucCelMic MucCelMic
    Postac nefericit Mile, unde ai vazut tu ca a avut 9 rating? Uite aici: "Filmul PRO i-a ținut pe telespectatori în fața televizoarelor și a condus topul audiențelor în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Filmul a înregistrat 10.6 puncte de rating și 23.9% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 9.3 puncte de rating și 21.0% share. La nivel național, peste 1.5 milioane de telespectatori urmăreau Filmul PRO. "
  • Mile Mile
    Geo ce are dacă prinde ieftin ha

Trimite un comentariu

sus