Cum s-a făcut România de râs la Târgul de Carte de la Frankfurt

România s-a făcut iar de râs peste hotare prin prezența sub orice critică la un târg internațional. Țara noastră nu a avut nici măcar numele scris pe standul, care oricum nu avea cu ce să-i atragă pe vizitatorii prezenți la Târgul de Carte de la Frankfurt.

Evenimentul a debutat pe data de 19 octombrie și s-a terminat duminică, iar România a participat cu un stand organizat de Ministerul Culturii, care s-a remarcat în primul rând prin discreție.

Despre modul cum s-a prezentat România s-a aflat mai mult din fotografiile publicate de vizitatori pe reţelele sociale, decât de la oficialii de la minister. Imaginile postate arată niște pereţi despărţitori din panouri metalice, lipsiţi complet de orice decoraţiune, pe care au fost montate pur și simplu afişe mici pe care scrie România, potrivit News.

O mochetă roşie, două-trei rafturi pe fiecare panouri, pe care au fost amplasate cărţi, şi câteva scaune albe, care să-i primească pe cei interesaţi de ce expune România, cam atât a putut să asigure Ministerul Culturii la Târgul de Carte de la Frankfurt, cel mai mare eveniment de profil la nivel mondial. O imagine cu care suntem obișnuiți deja.

 

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

Statul își vinde pe nimic partea din UM Drăgășani, deținută până...

Guvernul adoptă azi o Hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli aferent activităţii de privatizare al Ministerului Economiei, Antreprenoriatului si Turismului pe anul...

Romgaz, compania statului, ignoră cu bună știință deciziile instanțelor de judecată

La nivelul SNGN ROMGAZ SA Sucursala Târgu Mureș nu au fost respectate deciziile emise atât de Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, cât și...