Explozie și incendiu la Spitalul Județean din Târgu Jiu

Publicat: 29 oct. 2022, 21:51, de Otilia Caloian, în ACTUALITATE , ? cititori
Explozie și incendiu la Spitalul Județean din Târgu Jiu

Un angajat al Spitalului Județean din Târgu Jiu a intrat într-o încăpere a unității medicale, a aprins un bec și imediat s-a produs o explozie, urmată de un incendiu.

O explozie care a avut loc într-o anexă a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a provocat arsuri unui angajat al unității medicale, anunță spitalul.

Sâmbătă seara, în jurul orei 19:00, un instalator, angajat al unității medicale, la intrarea într-o anexă din spatele spitalului, a aprins becul, imediat având loc o explozie neurmată de incendiu.

Angajatul a suferit arsuri de gradul 2 și 3 pe față și mâini. A mers singur la UPU, era conștient. Aici a primit îngrijirile medicale necesare, iar la ora 20:00 a fost transferat la SJU Craiova la Chirurgie plastică.

Evenimentul a fost anunțat la ITM Gorj, iar un echipaj al ISU Gorj a venit la fața locului pentru asigurarea măsurilor de siguranță (asigurare măsuri PSI specifice).

Explozia de la Spitalul din Târgu Jiu a fost provocată de o acumulare de gaze

Presupunerile indică o acumulare de gaze, o posibilă pungă de gaze care s-a format sub un puț de apă forat cu ani în urmă, pentru că anexa respectivă nu este racordată la instalația de gaze, informează Mediafax.

Un reprezentant al Distrigaz a venit cu un aparat de măsurare a gazelor. Locul a fost izolat, iar alimentarea cu energie electrică a fost oprită la clădirea respectivă.

Otilia Caloian și-a început cariera jurnalistică la începutul anilor 2.000. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Facultatea de Finanțe-Bănci. Este specializată în jurnalismul economic și de ... vezi toate articolele