Fostul ministru Ion Ștefan, implicat într-un accident în Vrancea

Publicat: 29 dec. 2022, 15:18, de Viorela Pitulice, în ESENȚIAL , ? cititori
Fostul ministru Ion Ștefan, implicat într-un accident în Vrancea

Fostul ministru al Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Adminsitrației, Ion Ștefan Grindă, a fost implicat, joi, la prânz, într-un accident în localitatea Garoafa din județul Vrancea, în urma căruia a suferit răni ușoare, iar mașina în care se afla a fost avariată.

Evenimentul în care au fost implicate două autoturisme a fost anunțat la 112. Potrivit primelor informații, Ion Ștefna, în prezent, deputat nu era la volanul autoturismului din față care a fost avariat.

”În data de 29 decembrie a.c., în jurul orei 13.56, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că, un autoturism a intrat în coliziune cu autoturismul care rula în fața sa, pe Drumul Național 2 E 85, între municipiul Focșani și Garoafa.

În urma evenimentului rutier, un pasager din primul autoturism a suferit leziuni ușoare, fiind preluat de ambulanță. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurarilor în care s-a produs accidentul rutier”, a informat Biroul de presă al IPJ Vrancea, potrivit Monitorul de Vrancea.