Lidia Buble a rămas singură

Publicat: 08 dec. 2021, 22:00, de Eliza Popa, în LIFESTYLE , ? cititori
Lidia Buble a rămas singură

Artista Lidia Buble a rămas singură și se pare că relația cu Harlys Becerra pe care o avea în ultima vreme a eșuat. O eventuală căsătorie cu actorul cubanez, după cum se zvonea în showbizul românesc, fiind astfel exclusă.

Lidia Buble declara, nu cu mult timp în urmă, că trăiește cea mai frumoasă perioada a vieții sale. Tânăra se îndrăgostise până peste cap de celebrul Harlys Becerra, iar sentimentul era reciproc. Actorul cubanez o făcea extrem de fericită pe Lidia, potrivit declarațiilor cântăreței, care radia și împărtășea fericirea cu urmăritorii de pe Instagram. Iată că minunea nu a mai ținut mult, iar Lidia Buble a decis să pună capăt relației sale.

Au existat mai multe motive

Lucrurile între cei doi s-au răcit, iar relația lor a luat sfârșit după difuzarea finalei Asia Express de la Antena 1. Se pare că cei doi și-au spus adio chiar când competiția era difuzată și au existat mai multe motive pentru care cântăreața s-a despărțit de actorul cubanez. În primul rând, a fost vorba despre distanța dintre ei: ea a decis că nu poate avea o relație la distanță și că lucrurile nu duc nicăieri cu actorul. Un motiv în plus al despărțirii: Lidia își dorește să se concentreze pe carieră și are mai multe proiecte în desfășurare.