Premierul Ciucă: Mi-e teamă să nu mor neîmpărtăşit

Premierul Ciucă a făcut declarații neașteptate la un post de televiziune. A fost întrebat, printre altele, dacă îi e teamă de vreun candidat anume. Premierul României a dat un răspuns care, cu siguranță e deja viral: Mi-e teamă să nu mor neîmpărtășit! 

Nicolae Ciucă a afirmat, întrebat dacă există posibilitatea să candideze la alegerile prezidenţiale, că „în acest moment există o singură posibilitate – să ne îngrijim de guvernare”. Iar chestionat dacă i-ar fi teamă de un anume contracandidat, prim-ministrul a precizat care este singurul lucru de care îi este cu adevărat teamă.

Premierul Ciucă: Mi-e teamă să nu mor neîmpărtăşit

„În acest moment există o singură posibilitate – să ne îngrijim de guvernare”, a afirmat liderul PNL. El a fost întrebat aseară la RTV, dacă există posibilitatea să candideze la alegerile prezidenţiale din anul 2024.
Chestionat dacă s-ar teme de vreun contracandidat, în perspectiva în care ar intra în cursa pentru prezidenţiale, preşedintele PNL a răspuns: „Mi-e teamă de un singur lucru – să nu mor neîmpărtăşit. În rest, nu are de ce să îmi fie teamă”.

Întrebat dacă este un om credincios, liderul liberalilor a replicat: „Sunt un om normal şi cred. Credinţa nu se împărtăşeşte, credinţa se trăieşte şi se arată prin ce facem şi dacă facem bine, atunci înseamnă că avem credinţă. Nu e greu să faci bine în politică”.

Ce nu este o slăbiciune pentru premierul Ciucă

Premierul Ciucă a mai adăugat și că „adevărul este lucrul cel mai uşor de făcut şi de spus”. „De multe ori îmi spun şi colegii că sunt foarte franc şi niciodată nu încerc să îmbrac în ceva anume ceea ce gândesc”, a completat Ciucă.

El a mai spus că francheţea nu i se pare o slăbiciune.

În cadrul mesajului său cu ocazia Zilei Naționale a României, premierul a transmis că Partidul Național Liberal, pe care îl conduce, „rămâne un partid al tuturor românilor, devotat intereselor țării și cu un puternic angajament de a aduce România acolo unde îi este locul, alături de marile democrații europene”.

El a mai subliniat că „față de 1918, acum avem de partea noastră fonduri europene pentru reforme și dezvoltare, precum și protecția oferită de NATO, cea mai puternică alianță militară din istorie. Avem astăzi datoria de a depăși orice diferențe de suprafață și a ne concentra eforturile pe atingerea obiectivelor de interes național, pe bunăstarea oamenilor, pe ziua de mâine”.

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

Diploma universitara unica la nivel european! Planul Comisiei Europene

Diploma universitară unică la nivel european! Planul Comisiei Europene

Absolvenții de facultate din Uniunea Europeană vor avea la finalul studiilor o diplomă universitară unică, recunoscută pe tot teritoriul UE. Comisia Europeană dorește ca instituțiile...
Soft pentru estimarea distrugerilor de cladiri in razboi, creat la Galati

Soft pentru estimarea distrugerilor de clădiri în război, creat la Universitatea...

Estimarea distrugerilor provocate de în război de atacurile cu drone și rachete sau bombardamente poate fi realizată cu ajutorul unei aplicații create de un...