Sute de pastile de Ecstasy, găsite în Pădurea Băneasa, lângă Academia de Poliție

Cei care au făcut descoperirea sunt persoane pasionate de istorie care căutau antichități cu ajutorul unor detectoare de metale.

Sute de pastile de droguri, cel mai probabil ecstasy, au fost găsite din întâmplare în Pădurea Băneasa de lângă București, aproape de Academia de Poliție.

Cei care au făcut descoperirea sunt persoane pasionate de istorie care căutau antichități cu ajutorul unor detectoare de metale. Aparatul a început să indice că e ceva în pământ. Oamenii au săpat și au găsit ambalaje cu mâncare pentru câini, iar folia de aluminiu a fost cea care a declanșat senzorii de metal, transmite TVR.

Polițiștii au primit un apel la 112 prin care erau anunțați că au fost găsite colete suspecte lângă Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza. Şi aşa au dat peste o captură importantă, de sute de pastile de droguri.

Pachetele conţineau 6 pungi cu pastile roz, inscripționate cu numele unei băuturi energizante.

Poliţiştii trebuie acum să îl găsească pe traficantul care și-a ascuns marfa ilegală în pădure.

Pastile cu sigle asemănătoare au fost capturate în diverse state europene și în America de Nord.

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

Guvernul a eliminat taxa pe soare

Guvernul a adoptat Ordonanța pentru modificarea și completarea OUG 27/2022 prin care elimină taxa pe soare pentru prosumatori și actualizează schema de sprijin pentru...

Toți membrii filialei PMP Sector 5 și-au depus demisia și s-au...

PUSL, partidul condus de Cristian Popescu Piedone, a dat o lovitură puternică de imagine după ce a atras o filială întreagă a PMP. Președintele...