14.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăȘtirile zileiConstanţa: Focuri de armă pentru prinderea unui șofer fără permis

Constanţa: Focuri de armă pentru prinderea unui șofer fără permis

 

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, marţi, în jurul orei 3.30, poliţişti din cadrul Secţiei 4 au efectuat semnal de oprire unui autoturism, pe strada Eliberării din municipiul Constanţa.

“Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat la semnalele poliţiştilor, aceştia au procedat la urmărirea autoturismului, până pe strada Vulturului. În acest proces de urmărire, conducătorul auto a acroşat patru autoturisme parcate, după care s-a dat jos din vehicul şi a fugit”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

După ce a fost somat să se oprească, tânărul a continuat sa fugă, moment în care unul dintre polițiști a tras un foc de avertisment în plan vertical, iar apoi s-a reușit reținerea persoanei în cauză.  În urma folosirii armamentului nu au fost provocate victime sau pagube materiale, au precizat poliţiştii.

Ulterior, șoferul a fost identificat ca fiind un tânăr, de 18 ani, din comuna Băneasa, județul Constanța.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, în urma cercetărilor, polițiștii au descoperit faptul că autoturismul fusese sustras, în noaptea de 16-17 septembrie a.c., de pe strada Dezrobirii.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, furt în scop de folosință și distrugere.

 

Cele mai citite

Producția de cărbune a scăzut

Producţia de cărbune net a României a totalizat, în primele trei luni ale acestui an, 511.600 tone echivalent petrol, fiind cu 11,6% mai mică...
Ultima oră
Pe aceeași temă