14.5 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăSportÎnotDavid Popovici are chipul pictat pe un bloc de pe șoseaua Ștefan...

David Popovici are chipul pictat pe un bloc de pe șoseaua Ștefan cel Mare

David Popovici, recordmen mondial la înot, a fost pictat pe un bloc de pe Șoseaua Ștefan cel Mare din Bucureşti, anunță Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR), potrivit money.ro.

„David Popovici le zâmbește în fiecare zi celor care trec pe Șoseaua Ștefan cel Mare”, scrie, azi, pe Facebook, COSR.

Conform postării, campionul mondial și european, recordmen mondial la înot, a fost pictat pe peretele unui bloc din Capitală într-un proiect al Asociației EDIT și Swet Damage Crew, cofinanțat de Primăria Sectorului 2 București, prin centrul Cultural Mihai Eminescu.

Medalie de aur pentru David Popovici, în Polonia

David Popovici a câştigat medalia de aur în proba de 200 m liber, vineri, în prima reuniune a Memorialului „Marek Petrusewicz” de la Wroclaw (Polonia), în bazin scurt, de 25 metri.

Înotătorul român a fost cronometrat cu timpul de 1 min 44 sec 08/100. De asemenea, elevul antrenorului Adrian Rădulescu s-a calificat şi în finala de la 50 de metri liber, cu al cincilea timp, 21 sec 93/100. Finala va avea loc vineri seara.

Sâmbătă, David Popovici va mai concura la 100 m liber şi la 50 m fluture.

David Popovici se pregăteşte pentru Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni, din perioada 5-10 decembrie.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Interviul lui Volodimir Zelenski – bombă cu ceas pentru Occident

Se apropie Summitul aniversar al NATO de la Washington, din 9 -11 iulie 2024. Se împlinesc 75 de ani de la înființarea Alianței militare. Liderul de...

Atalanta Bergamo a învins-o pe Bayer Leverkusen cu scorul de 3-0 (2-0) în finala Europa League

Atalanta Bergamo a cucerit trofeul Europa League la fotbal, după ce a învins-o pe Bayer Leverkusen cu scorul de 3-0 (2-0), miercuri seara, pe...

Panică la sediul Comitetului Național Republican din Washington: un pachet suspect care conținea două fiole de sânge a fost livrat în clădire

Sediul Comitetului Național Republican din Washington a fost evacuat pentru scurt timp miercuri după ce un pachet suspect care conținea două fiole de sânge...
Ultima oră
Pe aceeași temă