13.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSportFotbalGheorghe Hagi, înainte duelului cu FC Voluntari: "Vrem să ne deblocăm!"

Gheorghe Hagi, înainte duelului cu FC Voluntari: “Vrem să ne deblocăm!”

Echipa de fotbal Farul Constanța se va confrunta sâmbătă, de la ora 17:30, cu formația FC Voluntari pe Stadionul “Anghel Iordănescu” din Voluntari. Meciul face parte din etapa a 17-a a Superligii.

Cu această ocazie, Gheorghe Hagi a prefațat partida. Antrenorul constănțenilor susține că echipa trebuie să se deblocheze și să obțină cele trei puncte.

“Toate meciurile cu FC Voluntari au fost foarte dificile”

“Întâlnim un adversar foarte experimentat. Toate meciurile cu FC Voluntari au fost foarte dificile, s-au marcat de obicei puţine goluri. Sunt meciuri echilibrate, dar noi ne dorim victoria pentru că venim după mai multe meciuri în care nu am câştigat. Vrem să ne deblocăm, trebuie să încercăm să câştigăm cu Voluntari. Ştim că nu va fi uşor cu un adversar pragmatic care e organizat foarte bine. Venim după patru egaluri acasă, ceea ce noi nu am mai făcut niciodată. Dar se întâmplă, în fotbal sunt multe necunoscute. De aceea trebuie să reacţionăm şi să încercăm să câştigăm acest meci”, a afirmat tehnicianul, potrivit Agerpres.

“Încercăm să câştigăm cele trei puncte pentru că e important în lupta noastră de a rămâne acolo sus. Campionatul e foarte echilibrat, distanţa de puncte este mică între echipe şi suntem conştienţi de toate lucrurile astea. Fiecare meci e decisiv, fiecare meci e important… sunt partide de campionat şi e greu, dar trebuie să fii conectat mereu”, a adăugat Hagi.

Pentru partida de sâmbătă, Hagi nu se va putea baza pe patru din jucătorii săi, Alibec, Nedelcu, Băluţă şi Narek.

YouTube video

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

FC Barcelona și-a „betonat” poziția secundă în Spania, după victoria cu „lanterna roșie” Almeria

FC Barcelona și-a consolidat poziția secundă în La Liga, după ce s-a impus cu scorul de 2-0 în deplasarea de la Almeria, în etapa...

Emilia Corbu, noua campioană naţională individuală la floretă

Scrimera Emilia Corbu, legitimată la CS Rapid Bucureşti, este noua campioană naţională individuală la floretă după ce a învins-o în finală pe Rebeca Cândescu,...

Controverse legate de camere video în sălile de clasă ale școlilor

Reprezentanții profesorilor se opun proiectului prin care Guvernul vrea să impună instalarea camerelor video de supraveghere în sălile de curs ale școlilor. În data de...
Ultima oră
Pe aceeași temă