14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleClaudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor

Nicolas, mezinul familiei, a împlinit weekendul acesta 4 anișori. 

Deși inițial Claudia Pătrășcanu declara în presă că și-ar dori să serbeze ziua băiețelului în casa sa din Agigea, planurile s-au schimbat după înfățișarea în fața judecătorilor de joi după-amiază. Atunci Gabi Bădălău susținea că menajera sa este infectată cu covid, iar la auzul acestora Claudia Pătrășcanu a zis ca nu este sigură dacă Gabi va mai participa sau nu la ziua fiului lor. 

Cu toate acestea se pare că cei doi au ajuns la o înțelegere și au petrecut împreună weekend-ul care tocmai a trecut. Ziua micuțului a fost serbată în cerc restrâns alături de prietenii lui Nicolas, la un hotel din stațiunea Predeal. După spusele Claudiei Pătrășcanu în cadrul emisiunii lui Capatos, chiar băieții săi au fost cei care și-au dorit să meargă la munte.

Părinții au avut grijă să îi facă pe plac micuțului și i-au pregătit un tort personalizat cu super eroi. 

Procesul continuă, iar Gabi Bădălău are deja o nouă parteneră 

Gabi Bădălău se află în plin proces de divorț cu încă actuala sa soție Claudia Pătrășcanu, dar și mama celor doi copii pe care îi au împreună. Se pare că cei doi nu au reușit să ajungă încă la un acord în ceea ce privește separarea lor, marea problemă fiind custodia copiilor. 

Conform declarațiilor date de Claudia Pătrășcanu în emisiunea lui Cătălin Măruță, aceasta și-ar dori custodia exclusivă. În timp ce Bădălău consideră că micuții săi vor crește în condiții mai bune alături de el. 

“O să-i fac plângere penală. Claudia mă șantajează cu copiii. Acum câteva luni am primit o hârtie în care Claudia îmi cere 15.000 de euro și un apartament, plus cheltuieli cu școala copiilor”, a declarat Gabi Bădălău, la Xtra Night Show.

“Am înțeles că ea ar vrea custodie exclusivă, de aceea mă acuză că sunt traficant. Luni am programare la IML să fac testul antidrog. În nici un caz nu pot să-i dau 15 000 de euro, eu consider că-i ajung 2000-3000 de euro. Eu plătesc tot, școala copiilor, tot. Veniturile mele legale nu sunt așa de mari ca să-i dau 15.000 de euro. La cum se poartă acum, cred că s-a măritat cu mine pentru bani”, a mai spus Gabi Bădălău, la aceeași emisiune.

 

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...
Ultima oră
Pe aceeași temă