26.8 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSportFotbalIanis Hagi a marcat pentru Glasgow Rangers

Ianis Hagi a marcat pentru Glasgow Rangers

Ianis Hagi a marcat pentru Glasgow Rangers în partida câştigată în deplasare de echipa sa, cu scorul de 3-1, în faţa formaţiei Hibernian FC.

Rangers a deschis scorul prin James Tavernier (32), iar Hagi a majorat apoi avantajul oaspeţilor în minutul 55, când a marcat primul său gol din acest sezon, cu un şut cu piciorul stâng din interiorul careului.

Fiul legendarului Gheorghe Hagi fost titular în acest joc şi a rămas pe teren până în minutul 74, când a fost înlocuit cu Alex Lowry.

Elevii antrenorului Michael Beale au mai punctat încă o dată în minutul 82, prin Todd Cantwell, înainte ca Hibernian să reuşească golul de onoare în timpul adiţional, prin Paul Hanlon (90+3).

Ianis Hagi a revenit pe gazon la sfârşitul lunii ianuarie, după o pauză forţată de un an, din cauza unei grave accidentări la genunchiul drept.

Precedentul gol înscris de către Ianis Hagi data din sezonul 2021-2022. Pe 18 ianuarie 2022, fiul „Regelui” marca în remiza dintre Aberdeen – Rangers, scor 1-1. 

Glasgow Rangers ocupă locul secund în clasament, la opt puncte distanţă de rivala Celtic Glasgow, care şi-a asigurat deja titlul de campioană a Scoţiei.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Oltenii lui Gâlcă au bătut noua campioană

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-0 în fața noii campioane FCSB, pe teren propriu, în etapa cu numărul opt din play-off-ul Ligii...

Serviciul de închirieri mașini: Fii șoferul mașinii visurilor tale!

Ai în plan să pleci într-o vacanță împreună cu cei dragi, însă achiziția unei mașini nu se află pe lista ta de priorități momentan?...

SUA îndeamnă Turcia și Israelul să-și rezolve diferendele

Statele Unite(SUA) au îndemnat luni Turcia şi Israelul să rezolve diferendele dintre ele, după ce Ankara a anunţat că suspendă relaţiile comerciale în încercarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă