14.1 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSportFotbalUniversitatea Craiova a învins, ieri, Hermannstadt cu 1-0

Universitatea Craiova a învins, ieri, Hermannstadt cu 1-0

Universitatea Craiova a învins-o pe FC Hermannstadt cu scorul de 1-0 (1-0), vineri seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a patra a Superligii de fotbal, potrivit Agerpres.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Andrei Ivan (minutul 16 – penalty), lovitura de pedeapsă fiind acordată în urma consultării VAR-ului, după ce Alexandru Mitriţă a fost faultat în careu de Valerică Găman şi Sota Mino.

Universitatea a dominat jocul şi şi-a creat ocazii de gol, însă a arătat lipsă de claritate şi superficialitate la finalizare.

Sibienii au fost mai insistenţi pe final, când au avut un gol anulat (81) pentru ofsaid la Baba Alhassan.

FC Hermannstadt a fost aproape de egalare la ultimul său atac (90+7), dar portarul Laurenţiu Popescu a respins salvator cu piciorul mingea trimisă cu capul de Ciprian Biceanu.

Pentru Universitatea a fost a doua victorie din acest campionat şi prima cu antrenorul Laurenţiu Reghecampf pe bancă.

Universitatea Craiova – AFC Hermannstadt 1-0 (1-0), Stadion ”Ion Oblemenco” – Craiova

A marcat: Andrei Ivan (16 – penalty). Arbitru: Ionuţ Coza (Cernica); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Romică Bîrdeş (Piteşti); al patrulea oficial: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti)

Arbitru video: Bogdan Dumitrache (Bucureşti); arbitru asistent video: Ionuţ Marius Bobe (Bucureşti)

Răzvan Zamfir
Răzvan Zamfir
Răzvan este în presă de două decenii, fiind jurnalist atât de presă scrisă cât și de online. Și-a început cariera scriind articolele la mașina de scris, fiind licențiat în filosofie. Și-a perfectat apoi cunoștințele în jurnalismul de business și financiar. Are în portofoliu nume mari de presă precum Bursa, Capital, Business Cover – pe care l-a coordonat, Economica sau Economedia. Este autor România Liberă din iulie 2023.
Cele mai citite

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...
Ultima oră
Pe aceeași temă