27.6 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăInternaționalVIDEO: Momentul în care frații Tate ajung la DIICOT

VIDEO: Momentul în care frații Tate ajung la DIICOT

Andrew Tate și fratele său au sosit (luni 10 aprilie) la sediul DIICOT, pentru audiere, prima de când au fost trimiși în arest la domiciliu la sfârșitul lunii martie.

Un tribunal din România a anulat cererea procurorilor de a-i menține în arest preventiv până la sfârșitul lunii aprilie.

Tate, fratele său Tristan și două suspecte de sex feminin din România se află în arestul poliției din 29 decembrie, în timp ce procurorii îi investighează pentru suspiciuni de trafic de persoane, viol și formarea unei bande criminale pentru exploatarea sexuală a femeilor.

Aceștia au negat toate acuzațiile.

În hotărârile anterioare care au prelungit șederea lor în custodia poliției, judecătorii au declarat că frații Tate prezintă un risc și că eliberarea lor ar putea pune în pericol ancheta.

DIICOT a declarat că procurorii au termen până la sfârșitul lunii iunie pentru a-i trimite pe suspecți în judecată.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Rusia atacă cibernetic Germania și Cehia. Ce măsuri s-au luat

Germania a anunţat luni că şi-a rechemat în ţară "pentru consultări" ambasadorul din Rusia, după ce vineri a acuzat un grup de hakeri ruşi...

Serviciul de închirieri mașini: Fii șoferul mașinii visurilor tale!

Ai în plan să pleci într-o vacanță împreună cu cei dragi, însă achiziția unei mașini nu se află pe lista ta de priorități momentan?...

Un semifinalist de Cupa UEFA va antrena la turneul final al Cupei Satelor

Vasilică Cristocea, fotbalist care în sezonul 2005-2006 a ajuns cu Steaua până în semifinalele Cupei UEFA, este unul dintre antrenorii de la turneul final...
Ultima oră
Pe aceeași temă