Cum a reușit un urs să facă o tonă de pește dintr-o fermă din Apuseni să dispară. „Ursache și-a făcut provizii”

Un urs a adus o mică fermă piscicolă din Munții Apuseni aproape de faliment. A făcut o tonă de pește să dispară, iar el și-a păstrat un singur păstrăv.

16 ian. 2024, 17:19
Cum a reușit un urs să facă o tonă de pește dintr-o fermă din Apuseni să dispară. „Ursache și-a făcut provizii”

S-a întâmplat în urmă cu câteva zile, în weekend, în comuna Lupşa din Munţii Apuseni. Ursul a pătruns în fermă pentru a găsi ceva de mâncat. A luat un păstrăv și a activat sistemul de evacuare a apei din cele două piscine.

Citește și Aproape 1.000 de turişti, blocaţi într-o regiune din China. Ninge continuu de 10 zile, iar stratul de zăpadă a ajuns la 7 metri

Tot peștele, aproape o tonă, a ajuns în valea din preajmă. „Ursache și-a făcut provizii, o dat drumul la pești pe vale în jos”, a comentat amuzat proprietarul fermei piscicole.

Citește și Ce să faci ca să scapi de răceală în 24 de ore. De reținut: Vitamina C NU e de mare ajutor

Un urs s-a plimbat voios pe străzile din Poiana Brașov. Prezența turiștilor și aglomerația nu l-au deranjat deloc pe blănos

Un urs a fost surprins, în urmă cu o lună, de către turiști chiar pe străzile din centrul stațiunii Poiana Brașov! Blănosul s-a lăsat filmat de oamenii entuziasmați de prezența acestuia.

Ursul a făcut spectacol pe străzile din centrul stațiunii Poiana Brașov, acolo unde s-a lăsat pozat și filmat de toți curioșii. Grăsuț și voinic, blănosul a părut că se bucură de atmosfera montană și de zăpadă.

În câteva momente, blănosul a fost botezat de către localnici, care au crezut de cuviință că cea mai bună poreclă este ”Brumi”.

Astfel că Brumi a stat la câțiva metri distanță de turiștii îmbrăcați în echipamentele de iarnă.