Dinu Maxer face dezvăluiri despre scandalul cu Smiley. A fost sau nu copiată piesa „S-a furat mireasa”

Dinu Maxer s-a supărat după ce Smiley și Damian Drăghici au lansat marți, 23 aprilie, „S-a furat mireasa”, o piesă cu același nume pe care el a scos-o în urmă cu cinci ani.

23 apr. 2024, 22:14
Dinu Maxer face dezvăluiri despre scandalul cu Smiley. A fost sau nu copiată piesa „S-a furat mireasa”

Scandal în lumea muzicii!  Piesa „S-a furat mireasa” a stârnit controverse între Dinu Maxer, Smiley și Damian Drăghici.

În urmă cu cinci ani, Maxer a lansat melodia  „S-a furat mireasa” pentru o interpretă din Basarabia. Ulterior, după divorțul de Deea Maxer, el a realizat un remix al melodiei. Acum, pe 23 aprilie, Smiley și Damian Drăghici au lansat o piesă cu același nume, pe care urmează să o cânte la evenimente. Cu toate că linia melodică și versurile diferă, Dinu Maxer s-a supărat când a văzut că cei doi au scos o piesă cu același titlu.

Citește și: Jorge l-a făcut praf pe Jador: „Nu poți să începi cu talente și figuri!” Ce părere are despre fuga de la Survivor ALL STARS

Dinu Maxer face dezvăluiri legate de noua piesă a lui Smiley

Artistul nu s-a putut abține și a decis să vorbească despre situația care a stârnit controverse în mediul online.

Eu am reînviat trendul acesta cu „S-a furat mireasa” acum cinci ani, l-am relansat anul trecut și am văzut că au apărut tot mai multe piese, ceea ce m-a făcut să declar că mă bucur că sunt sursă de inspirație pentru colegi. Oricum nu este prima dată când se întâmplă”, a dezvăluit Dinu Maxer, pentru WOWbiz.

În plus, artistul a mărturisit ce l-a supărat atunci când a aflat că Smiley și Damian Drăghici l-au copiat.

„Nu vreau să se creadă, să se audă sau să se comenteze după ce ei, prin notorietatea lor, vor duce piesa la urechile tuturor românilor, nu vreau să se creeze senzația că eu i-am copiat.
Vreau să se știe de la început că eu am scris această piesă, eu am făcut prima piesă „S-a furat mireasa” în România, acum cinci ani.

Are 4.4 milioane de vizualizări pe YouTube, ceea ce este foarte mult pentru un canal independent cum este al meu și faptul că eu am refăcut-o anul trecut și încă o dată mi se pare că este foarte aproape de relansarea piesei mele să vină cineva cu același titlu. Așa mi se pare mie, poate greșesc”, a adăugat Dinu Maxer.

Citește și: Revoltă pe internet după gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol. „Ce gest bădăran, vulgar. Nu-ți face deloc cinste”