Fostul iubit al Cristinei Cioran, luat de polițiști. Ce a făcut Alex Dobrescu în plină stradă

Fostul iubit al Cristinei Cioran, luat de polițiști. După ce s-a despărțit de actriță, Alex Dobrescu face ce face și este din nou în atenția publicului. De această dată, bărbatul i-a însoțit pe oamenii legii la secție.

08 dec. 2022, 11:10
Fostul iubit al Cristinei Cioran, luat de polițiști. Ce a făcut Alex Dobrescu în plină stradă
Fostul iubit al Cristinei Cioran, luat de polițiști

Fostul iubit al Cristinei Cioran, luat de polițiști. Bărbatul trece printr-o perioadă agitată, recent, s-a despărțit de actriță, cu care are o fetiță. Alex Dobrescu a fost dus de polițiști la secție, în urma unui conflict în trafic.

Fostul iubit al Cristinei Cioran, luat de polițiști

Polițiștii au intervenit între el și un alt șofer care se certau în trafic, și pentru că nu aveau în dotare teste pentru depistarea consumului de alcool sau al substanțelor interzise, polițiștii au decis să îl ducă pe fostul iubit al actriței la secție pentru a i se face acolo testele.

De pe bancheta din spate a mașinii oamenilor legii, Alex Dobrescu a decis să se filmeze și să publice înregistrările pe rețelele de socializare. Amuzat de ceea ce i se întâmpla, acesta a explicat întreaga situație.

„N-am făcut nimic, doar m-am certat cu cineva în trafic și erau ăștia de la locală… n-am bătut pe nimeni, dar nu aveau nici alcooltest, nici drogtest și mă duc la Udriște să mă testeze. Deci Moș Nicolae mi-a adus un test gratuit sau două și această cursă fantastică”, a spus Alex Dobrescu pe Instagram.

După ce a primit rezultatele, Alex Dobrescu le-a publicat pe aceeași platformă de social media, pentru a demonstra că nu consumase nici alcool și nici substanțe interzise.

Citește și: Cum rezistă Cristina Cioran după despărțirea de Alex Dobrescu. Bărbatul a fost surprins la scurt timp după separare în prezența unei alte femei

Cristina Cioran, motivul despărțirii de Alex Dobrescu

Blondina a mărturisit că nu mai există nicio cale de împăcare cu Alexandru Dobrescu pentru că acesta a greșit de prea multe ori și că i-a acordat prea multe șanse, însă din păcate, lucrurile nu s-au schimbat în bine.

Am dat deja câteva șanse acestei relații și nu s-a îmbunătățit. Regret că nu am încheiat când au apărut semnele. Dar asta este. Sunt tristă că a recurs la anumite televiziuni ca să-mi atragă atenția și mă întristează că nu s-a gândit dincolo de propria persoană. Mi-aș dori să aibă o relație cu Ema, dacă își dorește. Mi-aș dori să ne respecte. Atât.”, a dezvăluit Cristina Cioran, pentru Viva.

În ciuda a tot ce s-a întâmplat, Cristina Cioran a spus că nu își dorește să arunce cu noroi în fostul său partener pentru că nu vrea ca fiica ei să aibă de suferit mai târziu. Totuși, vedeta își dorește să rămână în relații bune cu Alexandru Dobrescu, pentru a se ocupa împreună de creșterea Emei.

Despre tatăl Emei nu voi vorbi decât în sens pozitiv, pentru că Ema trebuie să-și iubească și să-și respecte părinții, indiferent dacă iubirea dintre ei a dispărut, la un moment dat. Nu e vina copiilor, și aceștia nu trebuie să simtă disensiunile dintre părinți! Mi-ar plăcea să rămânem prieteni, să mai râdem cum râdeam. Atât. De această dată am decis, cu inima strânsă, că nu voi mai lăsa să treacă ani ca să pot spune: ajunge! Și asta pentru că Ema are nevoie de pace, liniște și bucurie.”, a mai spus Cristina Cioran.