Gina Pistol, în lacrimi la Chefi la Cuțite. Cine a făcut-o pe vedetă să plângă

Noul sezon Chefi la Cuțite vine cu noi surprize pentru concurenți, telespectatori, dar și pentru gazda emisiunii. Gina Pistol nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi.

28 mart. 2023, 16:46
Gina Pistol, în lacrimi la Chefi la Cuțite. Cine a făcut-o pe vedetă să plângă

Gina Pistol, în lacrimi la Chefi la Cuțite. Iubita lui Smiley a fost emoționată până la lacrimi atunci când a auzit povestea unei tinere concurente în vârstă de 28 de ani.

Citește și Gina Pistol și America Express, la Pro TV? Trustul se pregătește să facă anunțul exploziv

Gina Pistol, în lacrimi la Chefi la Cuțite

Tânăra care de meserie este fotograf se numește Maria Barbu. Aceasta a dezvăluit că și-a urmat pasiunea pentru gătit după ce iubitul său a suferit un accident de motocicletă.

Dragostea lor a fost atât de mare încât fata a stat la căpătâiul iubitului său o lună de zile. Din fericire, tânărul a ieșit din comă după cinci zile, iar acum se află într-un scaun cu rotile. Atunci când și-a dat seama că bărbatul nu își mai poate pregăti niciun fel de mâncare, deși îi plăcea acest lucru, Maria a decis să intre ea în bucătărie.

La Chefi la Cuțite, Maria Barbu a pregătit o supă cremă de cartofi dulci cu țelină și păstârnac.

Povestea Mariei a impresionat-o atât de tare pe Gina Pistol, încât nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

„M-am internat cu el, mi-am luat o saltea și am dormit lângă patul lui. Îl rugam noaptea să atârne mâna ca să îl pot ține de mână când doarme. O lună am stat în spital cu el, a fost casa mea acolo și nu regret nicio clipă treaba asta.

Aș face-o la infinit. Nu mă văd fără el! Am suferit foarte mult, 5 zile a stat în comă. Legătura mea cu gătitul are legătură cu accidentul lui. El gătea, dar când n-a mai putut el să gătească am început să gătesc eu, că eram doar noi.

Și o prietenă mi-a zis la un moment dat să mă duc la Chefi la cuțite”, a povestit Maria Barbu în emisiunea Chefi la Cuțite 2023, potrivit Antena1.ro.

Mai mult, tânăra i-a povestit Ginei Pistol că înainte de accident urma să fie cerută în căsătorie, însă tot ce își dorește în momentul de față este ca iubitul ei să își revină complet și să se ridice în picioare, deși doctorii nu-i dau șanse.

„Doamne ajută, să fiți cât mai mult timp împreună. Presupun că asta aveți de gând, nu?”, a spus prezentatoarea de la Chefi la Cuțite.

Citește și Gina Pistol, prima reacţie despre „transferul” la Pro TV. Vedeta a demisionat luna trecută de la Antena 1