Horoscop Urania 18 – 24 februarie 2023. Multe zodii se pot „scutura” de amintirile neplăcute

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 18 - 24 februarie 2023 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

17 feb. 2023, 12:58
Horoscop Urania 18 – 24 februarie 2023. Multe zodii se pot „scutura” de amintirile neplăcute

Horoscop Urania Berbec 18 – 24 februarie 2023
În prima parte a zilei de 18 februarie, preocupări legate de o chestiune importantă în plan socio-profesional care îi poate face pe unii nativi să nu doarmă, să se trezească devreme pentru a-și pune ordine în gânduri ori pentru a participa la o întrunire la prima oră a dimineții.

Între 18 februarie, după ora 7:35′, și dimineața zilei de 20 februarie, în funcție de vârstă, de statut și de logica biografiei personale, unele persoane născute în zodia Berbecului vor simți nevoia să se consulte cu cineva apropiat care poate avea o viziune mai clară decât ei asupra acelei teme de viață ori pentru a face schimb de impresii și informații în legătură cu un proiect comun.

Astrologii vin cu vești bune. Două zodii norocoase vor avea parte de prosperitate financiară și noi oportunități pe plan profesional
Între 20 februarie, după ora 6:56′, și 22 februarie dimineața, sănătatea va evolua sub semnul Soarelui, care, din 19 februarie, va intra în zodia Peștilor și, până pe 20 martie, va genera un climat interior relaxat, permițând eliberarea de stres și dându-le posibilitatea să vadă partea frumoasă a multor aspecte de viață. Mai mult decât atât, în dimineața zilei de 20 februarie va avea loc faza de Lună Nouă în Pești (la 01°21′), ceea ce poate introduce un important factor de înnoire interioară (psihică, sufletească, spirituală).

În aceeași dimineață, planeta Venus va intra în zodia Berbecului și, până pe 17 martie, se va afla în tranzit prin casa I a personalității celor care s-au născut în zodia Berbecului, dându-le energie și vigoare în toate demersurile, precum și capacitatea de a acționa cu succes pentru rezolvarea problemelor de viață curentă.

Între 22 februarie, după ora 7:14′, și 24 februarie dimineața, grație celor doi Benefici, în conjuncție în sectorul vieții personale, susținuți de Lună, nativii se vor bucura de o perioadă agreabilă, relaxată și vor fi plini de încredere în propriile forțe. Din 24 februarie, după ora 10:29′, calcule menite să le ofere o soluție de stabilizare financiară.

Horoscop săptămânal Taur – 18 – 24 februarie 2023
În prima parte a zilei de 18 februarie, cei care călătoresc s-ar putea confrunta cu un disconfort de moment (întârzieri, efort de a rezolva o încurcătură). Între 18 februarie, după ora 7:35′, și dimineața zilei de 20 februarie, unele persoane ar putea fi puse în situația să ia atitudine față de o știre, un eveniment, o declarație care, într-o măsură mai mică sau mai mare, îi privește și pe ei, drept care nu vor rămâne indiferenți.

Va fi o provocare pe care trebuie să o rezolve inteligent, fără întârziere și cu demnitate. Pe 19 februarie, Soarele va intra în zodia Peștilor și, până pe 20 martie, va tranzita sectorul relațiilor de prietenie, pe care le va face mai plăcute, mai blânde, mai politicoase și mai utile pe direcția armonizării gusturilor, părerilor, intențiilor și inițiativelor comune, susținând buna înțelegere.

Între 20 februarie, după ora 6:56′, și 22 februarie dimineața, posibilă modificare de atitudine a unui nativ față de unul sau mai mulți apropiați de-ai lui pe fondul forței pe care o va exercita Luna Nouă în Pești, din 20 februarie, asupra universului lor interior (suflet, spirit, mental superior).

Tot pe 20 februarie, planeta Venus va intra în zodia Berbecului și, până pe 17 martie, va aduce, alături de celălalt benefic, adică „fratele” ei Jupiter, o contribuție importantă pentru învigorare psihică și restabilirea funcțiilor organice destabilizate de suferințele curente sau de afecțiunile mai vechi care au recidivat.

Între 22 februarie, după ora 7:14′, și 24 februarie dimineața, răstimp în care multe persoane se pot „scutura” de amintirile neplăcute și se pot cupla la idei, știri și intenții sănătoase, viguroase, motivate, care, dacă vor fi puse în practică, le-ar putea aduce bucurie sau succes în această primăvară. Din 24 februarie, după ora 10:29′, cei care s-au născut în zodia Taurului vor avea echilibru, calm și determinare.

 

Horoscop săptămânal Gemeni – 18 – 24 februarie 2023
Prima parte a zilei de 18 februarie e mai puțin relevantă pentru sectorul financiar/salarial. Între 18 februarie, după ora 7:35′, și dimineața zilei de 20 februarie, una sau mai multe informații care îi vor mira, îi vor pune pe gânduri ori îi vor obliga pe nativi să aibă o reacție clară, să dea un răspuns și să se hotărască de partea cui se vor așeza în contextul intereselor puse în discuție.

Citește și: Bărbații din zodiac considerați iubiții perfecți. De ce au nevoie nativii pentru o relație fericită

Gemenii vor încerca să rezolve această sintagmă cu mijloacele clasice: glumă, ironie, minimalizare, detașare, abordare superficială, abordare derizorie, eschivare, dar asta nu înseamnă că respectivul context sau noianul de știri cu care se vor fi confruntat nu-i va fi tulburat. Pe 19 februarie, Soarele va intra în zodia Peștilor și, până pe 20 martie, va străbate casa a X-a a carierei, a succesului, a afirmării și a relațiilor cu publicul, fiind un factor de atenuare a asperităților, de cooperare, de simpatie, de căldură umană prin diplomație în gândire și suplețe în comportament.

Între 20 februarie, după ora 6:56′, și 22 februarie dimineața, felicitări, comentarii favorabile, situație favorabilă pentru imaginea unui nativ într-un colectiv, un grup de specialiști, public larg, grație Lunii Noi în Pești, din 20 februarie.

În aceeași zi, planeta Venus va intra în zodia Berbecului și va dinamiza relațiile de prietenie: pe unele le va face mai intense, pe altele le va expune contradicțiilor și sentimentelor trăite intens. Până pe 17 martie, alături de Jupiter, ea va crea un context favorabil împăcării, cooperării și susținerii reciproce.

Între 22 februarie, după ora 7:14′, și 24 februarie dimineața, întâlniri, dialoguri, propuneri, comentarii, activități comune din care relaxarea sau distracția nu va fi exclusă. Din 24 februarie, după ora 10:29′, stabilitate organică și autocontrol al reacțiilor pe fondul unor vești destabilizatoare sau situații inconfortabile în plan socio-profesional.

Citeşte mai multe pe libertate.ro