Impiegat de mișcare prins beat la muncă după accidentul feroviar din Teleorman

După accidentul feroviar din Teleorman în urma căruia 13 persoane au fost rănite, un impiegat de mișcare din același județ a fost prins beat în timpul serviciului.

17 mart. 2023, 13:24
Impiegat de mișcare prins beat la muncă după accidentul feroviar din Teleorman

Un impiegat de mișcare a fost prins beat la muncă chiar și după accidentul feroviar din Teleorman, soldat cu rănirea a 13 persoane.  Inspectoratul de Poliție Județean Teleorman a transmis că, în noaptea de miercuri spre joi, polițistii Biroului județean Poliție Transporturi Teleorman au fost sesizați de către șeful stației CF Olteni, despre faptul că a efectuat un control la impiegatul de mișcare din stația CF Ciolpani, iar impiegatul de serviciu, un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Roșiori de Vede, a fost găsit sub influența alcoolului.

Citește și: Mecanicul trenului de călători care a lovit un marfar în Teleorman, reţinut pentru 24 de ore. Ulterior, a fost pus sub control judiciar

La fața locului s-au deplasat polițisti din cadrul Biroului județean Poliție Transporturi Teleorman pentru verificări. Impiegatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, scrie ziarulteleormanul.ro.

Bărbatul a înlocuit la locul de muncă. Mai mult, acesta a fost preluat de polițiști și transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Polițiștii au decis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de părăsirea postului și prezența la serviciu sub influența alcoolului sau a altor substanțe, urmând a se propune soluție legală, prin unitatea de parchet competentă.

Citește și: Directorul CFR, declaraţii şocante după accidentul din Teleorman: ”Dacă mecanicul dormea, era mai bine, că îl frâna sistemul de siguranţă”