Incredibil! Un șofer din Galați a dus mașina la fier vechi ca să ascundă urmele unui accident. Victima este în stare gravă

Culmea tupeului! Un tânăr de 23 de ani din Galați și-a dus mașina la fier vechi după ce a lovit grav un bătrân în vârstă de 83 de ani și a fugit de la locul accidentului.

27 ian. 2023, 11:52
Incredibil! Un șofer din Galați a dus mașina la fier vechi ca să ascundă urmele unui accident. Victima este în stare gravă
Un șofer din Galați a dus mașina la fier vechi ca să ascundă urmele unui accident

Un șofer din Galați a dus mașina la fier vechi ca să ascundă urmele unui accident. În încercarea de a mușamaliza accidentul și de a scăpa de răspundere, tânărul a dus mașina la fier vechi, însă mare i-a fost mirarea atunci când a doua zi s-a trezit cu poliția la ușă.

Citește și A fost prins șoferul care a accidentat o gravidă pe o trecere de pietoni din București și a fugit. Femeia a pierdut sarcina

Un șofer din Galați a dus mașina la fier vechi ca să ascundă urmele unui accident

Accidentul a avut loc în cursul zilei de miercuri în zona Grădinii Botanice, din municipiul Galați, atunci când un bătrân în vârstă de 83 de ani s-a angajat să traverseze printr-un loc nepermis și fără să se asigure.

Din nefericire, chiar în acel moment a fost surprins și accidentat de un autoturism al cărui șofer nici măcar nu s-a sinchisit să oprească și și-a văzut în continuare de drum.

La fața locului a intervenit un echipaj de poliție, dar și unul de ambulanță care a preluat victima în stare gravă.

„Bărbatul de 83 de ani a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Galați pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate și a rămas internat în stare gravă. Acesta se află și în prezent la terapie intensivă”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Galați.

Autorităților nu le-a luat foarte mult timp să îl depisteze pe șoferul vinovat de accident și asta pentru că tânărul în vârstă de 23 de ani s-a dat singur de gol după ce și-a dus mașina la fier vechi.

„Acesta a încercat să ascundă urmele producerii accidentului rutier, astfel că la scurt timp, a dus autoturismul la un centru de colectare și reciclare deșeuri feroase și neferoase din municipiul Galați, centru unde a fost găsit și ridicat acest autovehicul, în vederea continuării cercetărilor”, au transmis reprezentanții Poliției Galați.

Imediat oamenii legii au pornit în căutarea bărbatului pe care l-au găsit la locul său de muncă. Imediat acesta a fost dus la poliție, unde în urma audierilor a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore.

În timp ce victima sa este în stare gravă la spital, tânărul a fost dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați cu propunerea de arestare preventivă.

Citește și Accident grav în Bucureşti. Un şofer a lovit o gravidă şi a fugit, poliţia face filtre