Jaf la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Galați! Hoții au pătruns în birouri și în caserie

Jaf la Casa de Asigurări de Sănătate Galați. Hoții au intrat în birouri și au fugit cu banii angajaților.

27 ian. 2023, 13:20
Jaf la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Galați! Hoții au pătruns în birouri și în caserie

O persoană a forțat un geam și a pătruns în sediul Casei Județene de Asigurări de Sănătate Galați, aflat pe strada Mihai Bravu, din municipiul Galați.

La data de 27 ianuarie, la ora 01:15, Secția 5 Poliție Galați a fost sesizată telefonic de către dispeceratul unei societăți de pază, cu privire la faptul că persoane necunoscute, după ce ar fi forțat un geam, au pătruns în sediul Casei Județene de Asigurări de Sănătate Galați, situat pe strada Mihai Bravu, din municipiul Galați.

Citește și George Simion, dezvăluiri scandaloase despre jaful pădurilor din România: ”Fură cu legea în mână pentru că avem legiuitori slabi”

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat aceste lucruri, iar la scurt timp s-a constituit o echipă formată din polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale și specialiști din cadrul Serviciului Criminalistic Galați, care au efectuat cercetarea la fața locului.

Potrivit verificărilor preliminare s-a stabilit că, în cursul nopții, în jurul orei 00:36, persoane necunoscute au forțat un geam termopan de la parterul clădirii și au pătruns în interior prin escaladare. Au fost răvășite bunurile din mai multe birouri precum și din casierie. Urmează a se stabili dacă în urma acestei activități infracționale au fost sustrase bunuri sau valori.

Citește și Jaf la drumul mare din conductele Petrom din Olt. Zeci de tone de țiței au fost furate de o rețea de hoți care foloseau o metodă inedită

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de tentativă la furt calificat, urmând a se stabili situația de fapt și eventual, schimbarea încadrării juridice.