Marcel Ciolacu, reacţie dură vizavi de aderarea României la Schengen: „Nu poţi să ai pretenţii de a fi jucător regional când până acum, toată politica externă, ai dormit pe bancheta din spate a Europei”

”Nu poţi să ai pretenţii de a fi jucător regional când până acum, în toată politica externă, noi am dormit pe bancheta din spate a Europei”, a spus Marcel Ciolacu, vineri, după participarea la conferinţa de alegeri a organizaţiei PSD Zalău.

13 ian. 2023, 20:15
Marcel Ciolacu, reacţie dură vizavi de aderarea României la Schengen: „Nu poţi să ai pretenţii de a fi jucător regional când până acum, toată politica externă, ai dormit pe bancheta din spate a Europei”

Mie, personal, Marcel Ciolacu, cu PSD, cu colegii mei, (…) nu mi-este frică de nimic. Eu nu vreau să ne plângem. Eu vreau ca din acest an să schimbăm registrul şi să spunem clar care e drumul românilor şi a României. Nu poţi să ai pretenţii de a fi jucător regional când până acum, toată politica externă, noi am dormit pe bancheta din spate a Europei. Nu poţi să ai pretenţii şi să constaţi eşecuri pe care nu le numeşti eşecuri, că: Domn doctor, cum a decurs operaţia?! Excelent, reuşită operaţia, dar pacientul a decedat! Cam aşa e cu Schengen”, a spus Marcel Ciolacu.

Liderul PSD spune că pentru îndeplinirea acestui obiectiv este necesar să fim uniţi.

Citeste si Marcel Ciolacu: „Nu există să ai venituri excepţionale şi statul să nu ţi le impoziteze suplimentar. Nu sunt impozite în plus, sunt echităţi sociale pe care trebuie să le explicăm foarte bine românilor”

Trebuie să avem o politică coerentă şi să fim respectaţi, dar trebuie să fim uniţi, chiar dacă suntem din familii politice diferite. S-a terminat perioada amatorismului la nivel central, chiar şi la nivel local. Nu e suficient sa cârpeşti un bulevard, trebuie să dai viaţă unui oraş. Toti cei care azi va reprezentam stim unde sa gresit si nu se va mai gresi. PSD nu va mai fi la mana unui lider, trebuie sa guverneze impreuna cu alesii locali pentru români„, a conchis liderul PSD.

Citeste si Ciucă: Războiul nu s-a încheiat, din păcate, iar noi vom continua să oferim sprijinul nostru Ucrainei şi refugiaţilor