Anamaria Prodan a dezvăluit „marea dorinţă” la împlinirea a 50 de ani: „Abia aştept!”

După un an greu, cu scandal și divorț, Anamaria Prodan a făcut o petrecere de pomină la împlinirea vârstei de 50 de ani. Au apărut imagini fabuloase cu tortul aurit, mai înalt decât sărbătorita.

17 dec. 2022, 16:05
Anamaria Prodan a dezvăluit „marea dorinţă” la împlinirea a 50 de ani: „Abia aştept!”
Anamaria Prodan, sedusă de un bărbat celebru din România. "Eşti cel mai bun, eşti incredibil! Te iubesc!" FOTO

Noaptea trecută, toate genurile de muzică au răsunat la petrecerea aniversară a Anamariei Prodan, dar impresara și-a găsit timp să acorde un scurt interviu pentru Antena Stars. Pentru că în rest se declară împlinită la 50 de ani, vedeta a dezvăluit că tot ce i-a mai rămas să-și dorească e să devină bunică. Iată ce visează să facă alături de viitorii nepoți!

La petrecerea aniversară organizată în avans, Anamaria Prodan și-a invitat toți prietenii celebri și mulți artiști, printre care Tzancă Uraganu și Jean de la Craiova, care i-au cântat și i-au făcut dedicații peste dedicații. Totodată, tortul pe care l-a avut vedeta a fost de-a dreptul impresionant.

Anamaria Prodan nu mai vrea să audă de fostul soţ după ce nu i-a urat „La mulţi ani!”: „Nici dacă s-ar întoarce în genunchi!”

Într-un moment de pauză, impresara a făcut câteva declarații și a vorbit despre dorința ei de a deveni bunică și a-și duce nepoții prin „toată lumea”.

Mă simt un om împlinit. Sunt mândră de copiii mei, sunt fericită că-i am lângă mine. Aștept să-mi cresc nepoții, să-i văd la casele lor. Visul vieții mele este să-mi duc nepoții peste tot, să-i plimb prin toată lumea.”, a dezvăluit Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

Întrebată ce își dorește la 50 de ani, impresara a mărturisit că își dorește lângă ea un bărbat adevărat. „În rest, am de toate. Fac bani singură, am mașini, am case, am bani, am bijuterii. Am tot ce vreau!”.

Înainte de petrecerea cu prietenii, Ana Maria Prodan a fost să se roage la mănăstirea Nechit, din județul Neamț, unde slujește Arhimandritul Zenovie, unul dintre apropiații săi. De la acesta, a primit un tort cu chipul lui Iisus Hristos.

Meniul pentru invitații sărbătoritei: berbecuți la proțap, slăninuță, tobă, șorici, zacuscă și murături. „La 50 mă simt ca la 20. De la 50 femeile încep să trăiască frumos. Și la mine e gena bună, întineresc de la 50. Că am găsit ceva, în fiecare dimineață beau și întineresc„.

Petrecere cu manele și dedicații pentru Anamaria Prodan. Impresara a chefuit alături de prieteni până dimineața, la împlinirea celor 50 de ani – FOTO

Anamaria Prodan schimbă prefixul sâmbătă, pe 17 decembrie, va împlini 50 de ani. Cu această ocazie, impresara a făcut petrecere mare, cu lăutari, manele și toți prietenii ei, dar și familia.

A primit o mulțime de flori și cadouri de la invitați, dar și dedicații. Maneliștii de top au asigurat atmosfera și i-au scos pe toți la dans. Jean de la Craiova a susținut un recital încă de la început, când prodanca și-a primit invitații, apoi a intrat Tzancă Uraganu și i-a distrat pe toți.

Pe mese au fost o mulțime de preparate tradiționale. Invitații au avut în meniu berbecuți la proțap, slăninuță, tobă, șorici, zacuscă și murături. De cozonaci s-a ocupat Lena, soția fotbalistului Gabi Enache, și fina Anamariei Prodan. Impresara a avut și un tort spectaculos, de cinci etaje.

Citește și Anamaria Prodan a anunţat ce cadou aşteaptă de ziua sa. Vedeta împlineşte 50 de ani: „Asta mi-aş dori, e singurul lucru”

De la petrecere nu au lipsit nici copiii acesteia, Rebeca, Sarah și Laur Reghecampf Junior, alias Bebeto.

Petrecere cu manele și produse românești pentru Anamaria Prodan. Impresara s-a distrat până dimineața

Printre invitați s-a aflat și Codrin Ștefănescu, care i-a adus bunei sale prietene un buchet uriaș de trandafiri. Nu au lipsit nici Adriana Bahmuțeanu, Andreea Tonciu, Tzancă Uraganu și o mulțime de alte persoane publice.

„Vă mulțumesc din suflet. Îmi doresc multă sănătate, îmi doresc să-mi cresc copiii frumos, să-i văd la casele lor, să-mi văd nepoții, cam astea sunt dorințele mele”, a declarat Anamaria Prodan la RomâniaTv.

 

Impresara nu a fost fost felicitată și de Reghecampf

Întrebată dacă Laurențiu Reghecampf i-a urat „la mulți ani”, Anamaria Prodan a mărturisit că nu. „Asta e chestie de educație. Când ai educație, ai, când nu ai, nu ai. Nu a sunat nimeni, dar nu e niciun fel de problemă pentru că uite ce prieteni am lângă mine. Sunt mulți care au cântat. Și Tzancă, prietenul nostru este aici. Sunt fericită, eu nu am nevoie de altceva, am prietenii lângă mine, nu-mi trebuie mai mult.

Tzancă Uraganu a dezvăluit că e foarte bucuros și recunoscător că a putut participa la petrecerea prietenei sale. „E adevărat, sunt plecat mai tot timpul, abia ajung pe acasă. Astăzi chiar m-am bucurat că am putut să fiu alături de tine. Pentru că ești prietena mea și, sper eu, toată viața, la toate zilele de naștere să fiu prezent, și tu la ale mele”, a spus el.

Citește și Anamaria Prodan, declarații despre a treia căsătorie: „Dacă, de exemplu, îmi găsesc un Ion Țiriac?”

„Astăzi cel mai special bărbat mi-a urat la mulți ani. Sunt toți prietenii lângi mine. Rebeca a venit din America. Foarte multe cadouri am primit, mai multe ca în toți acești ani la un loc. Eu îmi doresc să se distreze toată lumea, să am prietenii lângă mine”