Naomi Osaka se retrage din tenis. Tenismena a anunțat că este însărcinată

Încă o tenismenă se pregătește să devină mamă. După Ashleigh Barty, și Naomi Osaka a anunțat că este însărcinată și va lua o pauză de la competițiile sportive.

12 ian. 2023, 11:50
Naomi Osaka se retrage din tenis. Tenismena a anunțat că este însărcinată

Jucătoarea japoneză de tenis Naomi Osaka (25 ani) a anunţat că va deveni mamă şi că va lua o pauză competițională. Fostul număr unu mondial a dat vestea pe reţelele sociale, explicând astfel lipsa de la Australian Open.

”Aceste luni petrecute departe de tenis, de sportul căruia mi-am dedicat viaţa, mi-au oferit o nouă viziune asupra lui şi m-au învăţat să îl apreciez mai mult. Am realizat că viaţa e atât de scurtă şi că nimic nu e sigur. Că fiecare zi este o nouă şi binecuvântată aventură. Ştiu că am atât de multe de făcut în viitor, sunt atâtea lucruri care mă aşteaptă, iar unul dintre ele este acela că, la un moment dat, copilul meu se va uita la unul din meciurile mele, iar după aceea va spune cuiva: E mama mea!”, a scris Naomi Osaka.

Tatăl copilului pe care îl va aduce pe lume Naomi Osaka este rapperul american Cordae (23 ani). Cei doi formează un cuplu de patru ani. S-au cunoscut la un meci de baschet.

La începutul anului, și australianca Ashleigh Barty (26 ani), retrasă din tenis în martie 2022, a anunţat că este însărcinată.

Triplă campioană de Grand Slam, Ashleigh Barty s-a căsătorit în 2022 cu australianul Garry Kissick (32 de ani), jucător de golf.

“2023 este pe cale de a deveni cel mai mare an de până acum. Suntem foarte încântați pentru noua noastră aventură”, a scris Ashleigh Barty pe Instagram, alături de o imagine cu câinele ei şi o pereche de ghete de bebeluş.