Preot ucis într-un accident provocat de un șofer care s-a înecat cu o bomboană, în Zărnești

Accident cumplit în Zărnești, județul Brașov! Un preot a fost ucis de un șofer în timp ce se afla pe trotuar. Bărbatul le-a spus polițiștilor că s-a înecat cu o bomboană și a ajuns pe trotuar, unde a spulberat trei oameni.

21 nov. 2023, 15:54
Preot ucis într-un accident provocat de un șofer care s-a înecat cu o bomboană, în Zărnești

Un şofer de camion a scăpat de sub control maşina, a intrat pe trotuar şi a spulberat trei oameni. Accidentul s-a produs pe o stradă din Zărneşti. Unul dintre pietoni, un preot catolic, a murit din cauza rănilor grave.

Potrivit polițiștilor, șoferul camionului, un bărbat în vârstă de 53 de ani, ar fi pătruns și rulat parțial pe trotuar, lovind doi muncitori care efectuau lucrări de reparații la un imobil, dar și un alt bărbat care circula pe trotuar.

Citește și: Scene cumplite la Iași! Un copil s-a stins din viață după ce a fost agățat de tren

„În urma incidentului, cele trei persoane surprinse de autovehicul au suferit leziuni corporale și au fost transportate la o unitate medicală de urgență pentru sprijin de specialitate. Ulterior, din cauza leziunilor produse, una dintre persoanele accidentate, un bărbat în vârstă de 72 de ani, a decedat”, au precizat reprezentanții IPJ Brașov.

Șoferul le-a spus polițiștilor că în timp ce se afla la volan s-a înecat cu o bomboană și acesta este motovul pentru care a pierdut controlul volanului.

Citește și: Un Logan a căzut de pe pod în Rucăr. Șoferul este grav rănit

Șoferul vinovat s-a ales cu dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, infracțiuni cercetate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești.