Rareş Prisacariu a făcut anunţul imediat după ce a câştigat Românii au talent 2023

Chiar și la câteva zile de când a câștigat „Românii au talent' 2023, numele lui Rareș Prisacariu încă e pe buzele multora. Într-o apariție recentă la TV, micuțul de doar șapte ani a surprins căci a anunțat ce carieră vrea să urmeze.

17 mai 2023, 20:25
Rareş Prisacariu a făcut anunţul imediat după ce a câştigat Românii au talent 2023

La doar 7 ani, Rareș Prisacariu a decis ce carieră vrea să urmeze după „Românii au talent”. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Rareș Prisacariu a spus cum părinții lui i-au descoperit talentul la recitat și memorat. „De la 5-6 ani, eu mă jucam în casă și interpretam tot felul de personaje. Pur și simplu erau niște jucării, pe care eu le făceam să aibă niște voci. De atunci am pasiunea asta’, scrie protv.ro.

Totodată, Rareş Prisacariu a dezvăluit că visul lui este să se facă actor. Preferații lui sunt Horațiu Mălăele și Florin Piersic. „Și ție îți place să vorbești ca Florin Piersic’, i-a spus prezentaorul. „Păi, dacă îl am mentor’, a răspuns Rareș. „Încă nu sunt la capitolul Van Damme și actori din străinătate’, a adăugat micuțul.

De curând, într-un interviu pentru Playtech, Gina Prisacariu, mama lui Rareș, a dezvăluit ce vor face cu banii, suma de 120.000 de euro câștigată de băiețel la „Românii au talent’ 2023. .„Nu cred că e momentul să discutăm despre ceea ce vom face cu banii. Pur și simplu, asta vom alege mai târziu. Nu există acum decât un singur răspuns.

Dan Negru, mesaj surprizător după succesul lui Rareş Prisacariu. „Mi-am crescut copiii lăsându-i să-şi trăiască firesc copilăria”

Vom investi acești bani în fiul nostru, dar asta se va întâmpla pe parcurs! Material, ne vom sprijini copilul, așa cum fac toți ceilalți părinți’, a spus Gina Prisacariu pentru Playtech. Ulterior, ea a spus că nici ea și nici soțul ei nu își forțează copilul să apară la tv.

„Lumea nu are de unde să știe, dar Rareș al nostru nu merge decât la emisiunile sau la concursurile pe care el și le alege. Noi nu-l influențăm. Așa s-a întâmplat și la în cazul emisiunii «Românii au talent».

Nu noi, părinții, am făcut presiuni asupra lui, ci el a dorit să meargă. El și-a dorit să fie acolo! Și mai trebuie spus că nu ne-am imaginat vreodată că va reuși să ajungă în postura de a fi câștigător! Nu au existat așteptări’, a adăugat ea.

EXCLUSIV Aurel Tămaș, Laura Lavric și Jeni Nicolau sar în apărarea lui Rareș Prisăcariu, marele câștigător de la Românii au talent: „Acest copil este născut pentru așa ceva”.

Rareş Prisacariu a câștigat marea finală Românii au talent!

Un spectacol de neratat, o seară de neuitat și o finală pe care cei de acasă au urmărit-o cu atenție la fiecare minut! Rareș Prisacariu a câștigat vineri seară marele trofeu Românii au talent, premiul în valoare de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat concurent. Într-o finală spectaculoasă, Rareș a reușit să ajungă la inimile oamenilor prin versurile recitate și să-i convingă pe telespectatori că merită votul lor și șansa de a triumfa.

Pe următoarele locuri s-au clasat, în ordine: Olya și Valera, Oleg Spînu, Monique Family, Bianca Avram, Eduard Dragu, Albert Gugulan, Sandip Brahamin, Taheira Sașa, Sara Piliego și Carina Veghiu.

Tot aseară, a fost desemnat și câștigătorul premiului de originalitate de 10.000 de euro. După o săptămână de vot, telespectatorii au ales să-l susțină pe Sandip Brahamin.

Marea finală a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 24:25. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.1 puncte de rating și 34.4% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 3.2 puncte de audiență și 12.0% share. De-a lungul difuzării, peste 1.9 milioane de români au trăit cu sufletul la gură alături de concurenții care urcau pe scenă, iar în minutul de aur, la ora 21:26 aproape 2.7 milioane de telespectatori erau cu ochii pe spectacolul #magic.

Seara s-a încheiat cu declarația câștigătorului sezonului 13, Rareș: ”Mă simt foarte bine, sunt foarte emoționat că am putut să dau o impresie bună și oamenii m-au votat. Nu mă așteptam să câștig premiul cel mare. Am avut multe emoții și cred că am transmis. I-aș sfătui pe toți să vină la Românii au talent pentru că știu că toți au un har”.