Robert De Niro își deschide hotel de lux pe litoralul Mării Negre. Cât costă o noapte de cazare

Robert De Niro își deschide două hoteluri de lux în Bulgaria, iar unul dintre ele urmează să fie inaugurat pe litoralul Mării Negre, la Varna.

14 apr. 2024, 15:19

Robert De Niro este co-proprietar la o companie hotelieră care va deschide două hoteluri de lux în Bulgaria, unul dintre acestea urmând a fi inaugurat pe litoralul Mării Negre, la Varna.

Citește și Care români vor fi chemaţi primii în armată în caz de mobilizare generală. Vor lupta în prima linie în caz de război

Robert De Niro își deschide un hotel de lux pe litoralul Mării Negre

Brandul hotelurilor este Nobu și are sediul în SUA. E cunoscut pentru hotelurile, restaurantele și rezidențele sale de lux, își pune amprenta în Bulgaria, cu proprietăți în Sofia și Varna.

Primul hotel, care are și restaurant, va fi deschis în Sofia, chiar în centrul orașului, iar turiștii vor avea parte de un amestec de cazare de lux și experiențe culinare rafinate. A doua proprietate îi va bucura pe cei care merg pe coasta Mării Negre, la Varna.

Compania hotelieră a fost fondată în 1994 de Nobu Matsuhisa, Robert De Niro și Meir Teper. Proprietățile sunt rezultatul unei colaborări dintre Nobu Hospitality, investitorul BSPF Bulgaria (parte a proprietății la Marea Neagră înregistrată în Isle of Man) și operatorul hotelier local GHV-Dolphins.

După ce a deschis primul hotel în Las Vegas, în anul 2013, Noby Hospitality s-a extins cu alte 38 de hoteluri și 12 proiecte de rezidență în toată lumea.

Citește și Rețeta unui medic care a stârnit amuzamentul internauților. „Ce a scris oftalmologul aici? Ar trebui, prin lege, ca medicii să fie obligați să scrie rețetele la calculator”

Ce prețuri sunt la hotelurile Nobu

Nu au fost furnizate informații încă legate de prețurile de la noile hoteluri, dar ne putem orienta din cele existente deja. Spre exemplu, la Nobu Hotel din Barcelona, în aprilie 2024, prețul pentru o noapte de cazare, variază între 300 și aproape 700 de euro. În Grecia, în Santorini, prețurile sunt ceva mai ridicate, pornesc de la 600 de euro și pot ajunge până la 1500 de euro pe noapte.