Româncă găsită moartă în zăpadă în Italia, alături de trei dintre câinii ei. Femeia era înghețată și îngropată în zăpadă

Moarte tragică pentru o româncă stabilită în Italia. Femeia a fost găsită moartă înghețată în zăpadă. Ea plecase să cumpere de mâncare pentru ea și pentru câinii ei, dar nu s-a mai întors acasă. Lângă ea au fost găsiți și trei dintre câinii ei fideli, de asemenea uciși de viscolul năprasnic.

27 ian. 2023, 14:04

O româncă stabilită în Italia și-a găsit sfârșitul într-un mod dramatic. Femeia în vârstă de 55 de ani trăia într-o casă de lemn situată într-o zonă izolată de munte de lângă localitatea Badia Tedalda, provincia Arezzo din Toscana. Pentru că nu reușea să mai intre în contact cu ea de câteva zile, mama ei a cerut ajutorul carabinierilor din Badia Tedalda.

Cristiana Gogu a fost găsită fără viață, sub zăpadă, împreună cu trei dintre cei 11 câini ai săi. Trupul femeii era înghețat și îngropat în zăpadă. Alături de trupul româncei au fost găsite și corpurile câinilor săi. Potrivit presei italiene, decesul femeii ar fi fost provocat de un infarct.

Citește și: Româncă arestată în Italia după ce și-a bătut iubitul: L-a lovit cu tigaia în cap și l-a mușcat de genunchi

Rotalianul scrie că românca a fost văzută ultima oară marți, 24 ianuarie 2023, când a coborât dintr-un autobuz, în zona Svolta del Podere, după ce a fost la magazin pentru a cumpăra mâncare pentru câini. De acolo, ea a încercat să ajungă pe jos acasă, iar pe drum a fost întâmpinată de trei dintre câinii săi. În timp ce urca spre casă în care locuia însă, femeia a început să se simtă rău și s-a prăbușit la pământ.

A fost găsită a doua zi. Trupul ei era înghețat și îngropat circa un metru în zăpadă. La fel și corpurile celor trei câini.

Citește și: O femeie din Italia merge zilnic 1.600 de kilometri, pentru a ajunge la locul de muncă. Program spartan, din cauza sărăciei. Cât costă o chirie la Milano

Cristina Gogu era dresoare de câini de profesie, fiind specializată pe dresarea celor din rasa Ciobănesc Mioritic din Carpați, relatează ziarul Corriere della Sera.