Un cunoscut luptător de MMA, reținut pentru tâlhărie. Tânărul a dat o spargere la o farmacie și o casă de amanet

Radu Mihăiță, un cunoscut luptător MMA din România, a fost reținut sâmbătă pentru 24 de ore, după ce a jefuit o farmacie din București și a încercat să obțină bani dintr-o casă de amanet.

04 feb. 2023, 16:05
Un cunoscut luptător de MMA, reținut pentru tâlhărie. Tânărul a dat o spargere la o farmacie și o casă de amanet
Un cunoscut luptător de MMA, reținut pentru tâlhărie

Un cunoscut luptător de MMA, reținut pentru tâlhărie. Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale au efectuat sâmbătă o percheziție la domiciliul bărbatului în vârstă de 34 de ani, care era bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de tâlhărie calificată și tentativă la tâlhărie calificată.

Citește și Ea este fosta consilieră a lui Liviu Dragnea care își acuză fosta menajeră că i-a furat bijuterii în valoare de 350.000 de euro: „Este o mafie!”

Un cunoscut luptător de MMA, reținut pentru tâlhărie

Potrivit oamenilor legii, în data de 31 ianuarie 2023, Radu Mihăiță a mers la o casă de amanet din Sectorul 6, unde ar fi amenințat o angajată cu un pistol cu bile, căreia i-ar fi cerut să îi remită încasările societății, însă aceasta nu a dat curs solicitărilor, ba mai mult l-a alungat pe tâlhar.

Însă, tânărul nu s-a oprit aici și tot în aceiași zi, prin același mod de operare, ar fi sustras 3.000 de lei, dintr-o farmacie, din județul Ilfov.

”Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au efectuat o percheziție la domiciliul unui bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și tentativă la tâlhărie calificată.

În fapt, acesta, la data de 31 ianuarie, ar fi pătruns în sediul unei societăți comerciale tip amanet din Sectorul 6, unde ar fi amenințat o angajată cu un pistol și ar fi cerut să-i remită încasările societății, însă aceasta nu a dat curs solicitărilor.

De asemenea, în aceeași seară, prin folosirea aceluiași mod de operare, ar fi sustras 3.000 de lei dintr-o farmacie din județul Ilfov.

Acesta a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce amenința cu pistolul un angajat al farmaciei, apoi a sustras nu mai puțin de 3.000 de lei prin același mod de operare.

Bărbatul a încercat să dea o spargere și la un amanet, în aceeași seară, dar nu a reușit să o intimideze pe angajata de acolo.

În urma efectuării percheziției, au fost ridicate mai multe bunuri de interes, iar bărbatul a fost depistat și condus la audieri. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală”, a declarat Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei.

Se pare că luptătorul de MMA nu este la primul incident de acest fel. Oamenii legii spun că acesta mai are antecedente penale în aceeași cauză, însă nu la noi în țară.

Citește și  O femeie a fost căutată timp de trei luni după ce a furat peste un milion de euro. În cele din urmă, a sunat la poliție pentru a se preda