Vacanță Litoral 2024. Reduceri de până la 54% și extra-discounturi la vacanțele pe Litoralul Românesc, la Târgul de Turism Online

Românii care nu și-au ales încă destinația de vacanță pentru vara 2024 pot profita de ofertele speciale de la Târgul de Turism Online. Reducerile la vacanțele petrecute pe Litoralul Românesc pot ajunge până la 54%.

14 feb. 2024, 15:43
Vacanță Litoral 2024. Reduceri de până la 54% și extra-discounturi la vacanțele pe Litoralul Românesc, la Târgul de Turism Online

Vacanță Litoral 2024. Târgul de Turism Online este organizat de Litoralulromanesc.ro în perioada 14 – 18 februarie, iar ofertele sunt de neratat. La reducerile acordate în cadrul programului Înscrieri Timpurii se adaugă extra-discounturi, sejururile pentru sezonul estival 2024 pot fi rezervate cu reduceri de până la 54% în cele peste 200 de unități de cazare, din toate categoriile de confort și din toate stațiunile de la Marea Neagră, care participă la eveniment.

Cel mai mic tarif pentru o noapte de cazare este de 38 lei de persoană la un hotel de 2 stele din stațiunea Eforie Nord, în vreme ce la all inclusive, prețurile pornesc de la 295 lei/camera/noapte la un hotel de 3 stele din stațiunea Saturn.

Reduceri de până la 54% și extra-discounturi la vacanțele pe Litoralul Românesc

Astfel, în perioada 14-18 februarie, cei care vor să-și rezerve o vacanță pentru sezonul estival 2024 pe Litoralul Românesc au de ales între sute de pachete turistice cu reduceri de până la 54%, disponibile în cadrul Târgului de Turism Online organizat de Litoralulromanesc.ro. Tarifele pentru cinci nopți de cazare într-un hotel de 2 stele la Eforie Nord încep de la 380 lei (38 de lei pe noapte).

Citeste si Aviz decisiv pentru Autostrada Litoralului. Când vom putea circula pe drumul de mare viteză

Pentru pachetele all inclusive, cel mai mic tarif pentru un sejur de cinci nopți la un hotel de 3 stele în luna iunie este 1.475 lei pentru două persoane, iar la un hotel de 4 stele, în aceleași condiții, tariful pornește de la 2.700 lei.

Românii care vor să meargă la vară în Mamaia pot achiziționa pe durata târgului un sejur de 5 nopți cu prețuri ce pornesc de la 555 lei la un hotel de 3 stele. Cei care aleg stațiunea Eforie Nord pot rezerva un sejur de 5 nopți cu prețuri ce pornesc de la 465 lei la un hotel de trei stele.

În sudul litoralului, un sejur de 5 nopți costă de la 380 lei și include cazare în hotel de 3 stele în stațiunea Saturn.

Rezervările pot fi efectuate online, telefonic sau pe e-mail. Sejururile pot fi plătite atât cu cardul și numerar, cât și cu vouchere de vacanță.

Citeste si Zile libere 2024. Cine sunt angajații care au dreptul la 15 zile în plus, pe lângă concediul legal de cel puţin 21 zile şi cele 17 sărbători legale