VIDEO Mașină din corpul diplomatic, lovită de tren în Timișul de Jos

Accident teribil la Timișul de Jos. O mașină oficială, dintr-un corp diplomatic, a fost lovită de tren. Din cauza evenimentului rutier, traficul feroviar a fost întrerupt mai mult timp.

08 apr. 2024, 14:50
VIDEO Mașină din corpul diplomatic, lovită de tren în Timișul de Jos
VIDEO Mașină din corpul diplomatic, lovită de tren în Timișul de Jos

Accident, astăzi, la Timișul de Jos. O mașină oficială, dintr-un corp diplomatic, a fost lovită de tren la Timișul de Sus. Traficul feroviar în zonă a fost întrerupt până la degajarea zonei.

Citește și: Accident mortal în Vâlcea. Doi tineri de 15 și 22 de ani și-au pierdut viața, după ce au intrat cu mașina într-un stâlp

Mașină din corpul diplomatic, lovită de tren

ISU Brașov a anunțat că un autoturism a fost lovit de un tren în care se aflau aproximativ 60 de pasageri în zona localității Timișul de Jos, județul Brașov. La locul producerii evenimentului rutier s-au deplasat un echipaj de stingere cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD.

În autoturismul impactat de tren se aflau două persoane, soț și soție, cu cetățenie indiană. Aceștia s-au eutoevacuat, sărind din mașină, înainte de producerea accidentului, când trenul a spulberat mașina. Şoferul a declarat că GPS-ul l-a derutat, a intrat pe un drum forestier și a încercat să traverseze calea ferată, însă mașina a rămas suspendată pe șină.

Cele două persoane aflate în autoturism s-au autoevacuat înainte de producerea accidentului. Din fericire, nicio persoană nu a suferit vătămări fizice.

„Un autoturism, care se afla în traversarea platformei feroviare a rămas suspendat, iar un vehicul feroviar, care circula pe relația Bucuresti-Brasov, l-a surprins și accidentat. În urma impactului au rezultat doar avarii, nefiind înregistrate victime. La fața locului se afla direcționată o echipă de cercetare, formată din polițiști specializați, care efectuează cercetări în vederea lămuririi stării de fapt”, a transmis IPJ Braşov.

Autoritățile care au intervenit la fața locului au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, existând acest risc. Anchetatorii încearcă să afle cum s-a produs incidentul.

Citește și: Romanița Iovan, dezvăluiri cutremurătoare despre noaptea în care Adrian Iovan a împușcat mortal un hoț: „I-a dat cu pușca în cap. El nu a tras, s-a descărcat accidental”