După ce a oficializat transferul lui Kevin Luckassen de la Viitorul Constanța, Kayserispor a anunțat două noi mutări în fereastra de "mercato" din această iarnă. Astfel, gruparea antrenată de Dan Petrescu se întărește pentru a-și îndeplini obiectivul: salvarea de la retrogradarea din SuperLig.

Dan PetrescuFoto: kayserispor.org.tr

Fundaşul argentinian Nehuen Paz şi mijlocaşul suedez Besard Sabovic vor juca la Kayserispor, după cum a anunţat luni gruparea din prima ligă de fotbal a Turciei.

Nehuen Paz, care are 27 de ani, este împrumutat de la clubul italian Bologna până la încheierea sezonului. Besard Sabovic, 23 de ani, venit de la formaţia suedeză Mjallby AIF, a semnat un contract pe doi ani şi jumătate.

După cum s-a anunţat luni, atacantul olandez de origine ghaneză Kevin Luckassen s-a transferat de la FC Viitorul Constanţa la Kayserispor în schimbul a aproximativ 800.000 de euro.

Dan Petrescu l-a achiziţionat în această iarnă şi pe mijlocaşul croat Damjan Djokovic (CFR Cluj).

După 21 de etape, echipa lui Dan Petrescu este pe locul 17, cu 22 de puncte, la 2 puncte de zona retrogradării. Printre jucătorii lui Kayserispor se află românii Silviu Lung jr şi Cristian Săpunaru, transmite Agerpres.