CFR Cluj a câștigat cu 1-0 pe terenul lui FC Argeș și a urcat pe locul 4 în clasamentul SuperLigii. După meciul din Trivale, antrenorul Dan Petrescu a afirmat că nu va pleca de la campioana României dacă nu îi va fi plătită clauza de reziliere a contractului.

Dan PetrescuFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dan Petrescu vrea 400.000 de euro pentru a pleca de la CFR Cluj

Chiar dacă inițial a refuzat să răspundă întrebărilor legate de posibila sa plecare, tehnicianul a afirmat până la urmă că se va întâlni cu patronul Neluțu Varga în următoarele zile.

Clauza de reziliere a contractului lui Dan Petrescu este în valoare de 400.000 de euro.

„Nu răspund nimic, nu mă interesează. E părerea lui. Eu nu pot să vorbesc decât despre meciul cu Argeș. Posibil să am o discuție, mâine sau poimâine, să vedem programul. Nu vorbesc despre acest subiect.

Dacă-s antrenorul lui CFR și mai am doi ani contract, ce să fie? Cum să renunț la clauză? Care e motivul? Antrenorii dinaintea mea au renunțat? Ei trebuie să știe că eu dacă-s antrenor, sunt antrenor.

În toată lumea există contracte. Am un contract, trebuie respectat. Eu nu vreau să comentez ce spune dânsul. Eu vorbesc despre mine și despre echipă” - Dan Petrescu, citat de DigiSport.

​CFR Cluj s-a impus la limită pe terenul celor de la FC Argeș, scor 1-0, în ceea ce ar putea fi ultimul meci pentru Dan Petrescu pe banca tehnică a campioanei României. Partida din Trivale a contat pentru etapa a 11-a din SuperLiga.

Golul a fost marcat de Camora, în minutul 62.

În urma acestui rezultat, CFR a acumulat 18 puncte și a urcat pe locul 4 în clasament (golaveraj 16-9 și două meciuri mai puțin disputate). De cealaltă parte, FC Argeș ocupă locul 10 (13 puncte, golaveraj 9-15).