Kylian Mbappe a intrat pe teren în minutul 57 al meciului cu Bayern Munchen și a reușit să schimbe fața jocului celor de la PSG, dar eforturile atacantului nu au fost răsplătite și pe tabelă. Chiar dacă echipa sa a pierdut pe Parc des Princes, scor 1-0, francezul este convins că soarta calificării poate fi întoarsă la returul din Germania.

Kylian MbappeFoto: Federico Pestellini / Panoramic / Profimedia

Kylian Mbappe crede că PSG poate obține calificarea pe terenul lui Bayern

Accidentat la începutul lunii februarie, Mbappe a revenit pe gazon mai devreme decât se preconiza și a trimis mingea în poarta lui Sommer în minutul 82, dar reușita a fost anulată pentru că Nuno Mendes (cel care i-a pasat francezului) se afla în poziție de ofsaid.

„​Mi-ar fi plăcut să joc tot meciul, e dificil să stai pe bancă și să asiști la astfel de partide mari. Am făcut tot ce mi-a stat în putere pentru a fi apt pentru acest joc. Visezi să joci în Champions League și este frustrant să nu poți evolua.

M-a surprins că Bayern ne-a dominat atât de mult, pentru că nu suntem obișnuiți cu așa ceva, mai ales pe teren propriu. Este doar un gol și putem pune probleme la Munchen.

Nu este adevărat că fără mine PSG nu poate pune probleme echipelor mari. Suntem cu toții împreună, învingem împreună și pierdem la fel.

Favorită la calificare? PSG, întotdeauna” - Kylian Mbappe, citat de Marca.

Golul celor de la Bayern Munchen a fost înscris de Kingsley Coman, fost jucător la PSG, în minutul 53.

Returul se joacă miercuri, 8 martie, pe Allianz Arena din Munchen. Bayern s-a calificat de fiecare dată când a câștigat prima manșă a optimilor Champions League (12 din 12).

S-ar putea să te mai intereseze și: