Dinamo Bucureşti, campioana României la handbal masculin, a debutat cu o victorie, joi, pe teren propriu, în grupa B a Ligii Campionilor, scor 32-29, în fața formaţiei poloneze Lomza Vive Kielce.

Dinamo Bucuresti Handbal ClubFoto: Facebook - Dinamo Bucuresti Handbal Club

Pentru Dinamo au marcat Nantes Campos 11 goluri, Bizău 7, iar de la oaspeţi s-a remarcat Moryto, cu 7 reuşite, Vujovic 6.

A fost interesant şi duelul antrenorilor, Xavi Pascual la debutul la Dinamo, respectiv Talant Dujshebaev pe banca poloneză, doi dintre cei mai titraţi tehnicieni din lume, de aceeaşi vârstă (53 de ani). Pascual are în palmares trei trofee de Liga Campionilor, cu FC Barcelona (2011, 2015, 2021), iar Dujshebaev cu unul în plus (trei cu Ciudad Real, în 2006, 2008, 2009, şi unul cu Kielce, în 2016).

Revenind la actuala stagiune, pentru Dinamo a debutat în Liga Campionilor şi extrema stângă Pascual Jr, jucător de 21 de ani, fiul antrenorului.

Joi sunt programate şi celelalte trei partide din grupa B, între SG Flensburg-Handewitt - FC Barcelona, HC Motor - FC Porto şi Veszprem - PSG.

Dinamo Bucureşti va juca următoarea partidă în deplasare, cu titrata echipă Paris Saint Germain, în 23 septembrie.

După disputarea partidelor tur-retur în ambele grupe ale Ligii Campionilor, încep fazele eliminatorii, din 30 martie 2022, play-off şi sferturi, iar Turneul Final Four va avea loc în 18-19 iunie, informează News.ro.