Rusia nu se joacă! A întrerupt meciul Borussia Dortmund - Leipzig încă din minutul 13! Ce nu a acceptat Kremlinul 

Rusia Borussia Dortmund RB Leipzig Ucraina Germania
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Aprilie 2022, 09:57
Data actualizarii: Duminica 03 Aprilie 2022, 13:10

Rusia nu a tolerat mesajele de la meciul Borussiei Dortmund cu RB Leipzig. 

În etapa a 28-a din Bundesliga, Borussia Dortmund a primit vizita lui RB Leipzig, 1-4. Însă, fanii fotbalului din Rusia nu s-au putut bucura de un meci spectaculos cu 5 goluri pentru că în minutul 13, când scorul era 0-0, transmisiunea a fost oprită. 

Kremlinul a decis să oprească difuzarea meciului din cauza mesajelor de susținere pentru Ucraina, afișate pe ecranele de la marginea terenului. 

„Problema pentru Rusia este că în timpul jocului, ecranele din jurul terenului erau albastre și galbene cu apeluri pentru a sprijini Ucraina și a opri războiul.

Campionatele din Premier League și Ligue 1 au încetat să mai fie difuzate în Rusia, dar restul competițiilor nu”, a scris publicația sport.ua, din Ucraina. 

Comentatorul sportiv din Rusia a venit cu o explicație după ce partida a fost oprită și a dat vina pe campionatul din Germania, pentru că amestecă fotbalul cu politica. 

„Din păcate, trebuie să întrerupem transmisiunea din motive care ne depășesc. Se acceptă că fotbalul nu are nicio legătură cu politica, dar în Bundesliga nu se respectă întotdeauna această regulă.

Totul din cauza a ceea ce era vizibil pe inscripțiile publicitare: 'Opriți războiul!' și 'Alături de Ucraina'”, a spus comentatorul rus.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!