Malcom Edjouma a reacționat, după faultul care aproape l-a desfigurat pe Igor Armaș

Malcom Edjouma fc voluntari - fcsb igor armas Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Februarie 2023, 08:31
Data actualizarii: Luni 13 Februarie 2023, 10:06

FC Voluntari - FCSB 1-2 | Faultul dur al lui Malcom Edjouma asupra lui Igor Armaș a fost aspru criticat de mai multe voci importante din lumea fotbalului.

Chiar dacă fundașul moldovean al Voluntariului s-a ales cu mai multe răni vizibile, Edjouma a încasat un cartonaș galben din partea arbitrului Radu Petrescu, decizie care a fost, de asemenea, contestată în spațiul public.

Imediat după faultul său, Edjouma a încercat să-și prezinte scuzele față de adversarul său și a revenit cu un mesaj postat pe Instagram.

Am vrut să-mi cer scuze pentru gestul meu nepotrivit. Am făcut o greșeală”, a fost mesajul transmis de Edjouma, pe Instagram.

Igor Armaș: ”Ce să faci cu scuzele?”

Totul s-a întâmplat în minutul 83, în careul Voluntariului, când Edjouma a întins piciorul pentru a ajunge primul la o minge, dar l-a lovit pe adversarul său, care s-a ales că tăieturi pe față și pe corp. Igor Armaș a vorbit despre faultul adversarului său imediat după meci.

„Putea să mă desfigureze la cum s-a dus, la ce am pe tot corpul. Adică nu e doar ce fața, e tot corpul. Acum, eu zic că e bine. Să vedem ce se întâmplă mâine.

Nici la cel mai înrăit adversar, dușman... n-ai cum să te duci în halul ăsta. E un coleg până la urmă... să te duci așa... chiar nu înțeleg. 

Cred că și-a cerut scuze Edjouma la final, dar ce să faci cu scuzele? Radu Petrescu, în schimb, n-a vrut să vorbească”, a spus Igor Armaș la finalul meciului cu FCSB.

FCSB a urcat pe locul trei după succesul cu FC Voluntari, peste Rapid, cu 47 de puncte, la doar cinci puncte distanță de liderul Farul Constanța și la trei puncte de campioana CFR Cluj, care ocupă locul doi.

În următoarea rundă, FCSB va juca pe teren propriu cu Universitatea Craiova, în timp ce FC Voluntari, care a rămas pe locul 11, se va deplasa pe terenul lui FCU Craiova.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!