„Primele nu le ofer acum!” Ce a spus Adrian Mititelu înainte de meciul decisiv al lui FCU Craiova cu Sepsi OSK

Sepsi OSK - FCU Craiova Adrian Mititelu Etapa 30 Superliga Superliga Adrian Mititelu
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Martie 2023, 16:33
Data actualizarii: Miercuri 15 Martie 2023, 16:32

Meciul dintre cele două echipe se rejoacă joi, 16 martie, de la ora 21:00.

FCU Craiova și Sepsi OSK se vor întâlni la Sfântu Gheorghe într-o confruntare decisivă pentru accederea în play-off-ul Superligii. Covăsnenii sunt obligați să câștige, în timp ce oltenii pot avansa lângă Farul Constanța, CFR Cluj, FCSB, Rapid București și Universitatea Craiova cu un rezultat de egalitate.

„Primele nu le ofer acum!” Ce a spus Adrian Mititelu înainte de meciul decisiv al lui FCU Craiova cu Sepsi OSK

Adrian Mititelu, patronul celor de la FCU Craiova, a spus că totul depinde de jucătorii săi, iar primele le va oferi fotbaliștilor săi în momentul încare echipa de pe „Ion Oblemenco” se va califica în play-off. De asemenea, finanțatorul a precizat că aceleași prime le-ar fi putut da și anul trecut, însă oltenii nu au reușit să se claseze printre primele șase echipe.

„Primele nu le ofer acum. Primele sunt în contract, de când am semnat cu jucătorii. Pentru noi care vin de jos accederea în play-off e un obiectiv important și îl premiem. Numai simpla accedere o premiem.

Primele au fost prevăzute în contract și anul trecut, dar nu au putut să le obțină. Le-am zis și eu că banii sunt la ei. Depinde de ei. Nu mai depinde de mine, de nimeni, de niciun meci al altor echipe, doar de ei.

Exact asta le-am zis și eu care e diferența între a merge la Constanța duminică sau a juca luni la ora 16:30 cu Mioveni. Și a juca cu CSU, cu FCSB, cu Rapid nu mai vorbesc. Să mergi să joci iar în Giulești”, a spus Adrian Mititelu, potrivit Fanatik.

Sepsi - FCU Craiova se va rejuca!

FC U Craiova are nevoie de victorie sau remiză pentru a merge în play-off, în timp ce pentru Sepsi singura variantă este victoria.

Meciul Sepsi - FC U Craiova s-a disputat inițial la finalul lunii ianuarie, însă a fost suspendat în minutul 26 din cauza scandărilor xenofobe ale galeriei oltene.

Comisia de Disciplină a decis ca Sepsi să câștige la masa vede cu 3-0. Totuși, Comisia de Recurs a hotărât recent ca meciul să se rejoace.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!