Istvan Kovacs, delegat în „finala” din optimile Champions League! Ce meci arbitrează românul 

Istvan Kovacs Champions League Liverpool Real Madrid Liga Campionilor
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 19 Februarie 2023, 13:25
Data actualizarii: Duminica 19 Februarie 2023, 13:28

Săptămâna trecută a început manșa tur a optimilor de finală UEFA Champions League. 

Duelul Paris Saint-Germain - Bayern Munchen a fost „capul de afiș” al săptămânii trecute, câștigat de bavarezi cu 1-0, datorită golului marcat de Kingsley Coman. În această săptămână, cel mai tare duel din optimile de finală îl reprezintă reeditarea finalei din 2022, meciul dintre Liverpool și Real Madrid. 

Istvan Kovacs, delegat de UEFA la Liverpool - Real Madrid 

Istvan Kovacs (38 ani) este arbitrul delegat de UEFA pentru a conduce de la centru cel mai tare meci al acestei săptămâni. Românul va avea ajutorul lui Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, în timp ce Horațiu Feșnic va fi cel de-al patrulea oficial. 

„Centralul” român va fi ajutat din camera VAR de italienii Massimiliano Irrati și Marco Guida. Meciul de pe Anfield este cel de-al patrulea oficiat de Istvan Kovacs în acest sezon UEFA Champions League. 

Dinamo Zagreb - Chelsea 1-0, Club Brugge - Atletico Madrid 2-0 și Bayer Leverkusen - Porto 0-3 sunt meciurile pe care le-a mai arbitrat Kovacs în Champions League. Pe lângă asta, românul a mai fost la centru în două meciuri din Nations League, un duel din preliminariile UEFA Conference League, un meci de la Campionatul Mondial al Cluburilor și două din Cupa Națiunilor din Golf. 

Istvan Kovacs a mers și la Campionatul Mondial, unde a participat la meciuri doar din postura de al patrulea oficial. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!