Romania, gata de Jocurile Olimpice de la Tokyo! Nationala a castigat al doilea amical din cantonamentul preolimpic! Aici ai tot ce s-a intamplat in Romania U23 - Australia U23

Romania U23 Australia U23 cantonament preolimpic Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Iunie 2021, 20:39
Data actualizarii: Marti 08 Iunie 2021, 22:54

Romania a castigat cel de-al doilea amical din cantonamentul preolimpic! 

Romania U23 1-0 Australia U23 

FINAL

  • Romania U23 - Australia U23, LIVE de la 21:00 | Tricolorii se pregatesc de ultimul meci din cantonamentul preolimpic!

Min. 69: Trei schimbari la Romania. Aioani, Ratiu si Ganea au iesit, in locul lor au intrat Popa, Manea si Costache. 

Min. 59: Marius Marin vede cartonasul galben dupa o intrare dura. 

Min. 49: Dragos Nedelcu vede cartonasul galben dupa o intrare dura. 

Min. 46: O schimbare in nationala Romaniei. Octavian Popescu a intrat in locul lui Matan. 

Min. 46: A inceput a doua repriza!

PAUZA

Min. 27: Gafa a lui Aioani de care australienii nu reusesc sa profite! Portarul a degajat direct intr-un adversar, care insa a trimis mult pe langa poarta. 

Min. 10: GOOOL ROMANIA! Ciobanu ii paseaza superb lui Ganea, care face un stop perfect si il lobeaza fara probleme pe portarul Australiei.

Min. 3: Marius Marin greseste la centrul terenului, australienii recupereaza, iar Iredale incearca o bolta peste Aioani, care era iesit din poarta. Balonul se duce peste transversala. 

Min. 1: A inceput meciul! 

Echipa Romaniei U23:

15:20 Imagini de la ultima sesiune de pregatire dinainte de meciul cu Australia U23. 


Nationala pregatita de Nicolae Dica se pregateste pentru al doilea amical din cantonamentul preolimpic, impotriva Australiei U23. In primul meci, amicalul cu Mexic U23, 'tricolorii' au pierdut dupa golul inscris de Jesus Angulo, in minutul 75. De cealalta parte, Australia a pierdut in meciul cu Irlanda, 1-2. 

Selectionerul Radoi a ajuns si el in cantonamentul din Marbella si va asista la al doilea meci de pregatire, dupa ce a fost indisponibil pentru meciul cu Mexic, din cauza ca s-a suprapus ca perioada cu amicalul nationalei mari impotriva Angliei, 0-1. 

La conferinta de presa dinaintea meciului, Dica a declarat ca majoritatea jucatorilor care s-au deplasat in Spania nu vor face parte din lotul olimpic. 

Lotul Romaniei U23 din Spania:

Portari: Marian Aioani (Chindia Targoviste), Mihai Popa (Astra);
Fundasi: Alexandru Pascanu (Ponferradina/Spania), Cristian Manea (CFR Cluj), Radu Boboc (FC Viitorul), Ricardo Grigore (Dinamo Bucuresti), Mihai Velisar (Gaz Metan), Gabriel Buta (FC Viitorul), Andrei Ratiu (Villarreal/Spania);
Mijlocasi: Marius Marin (AC Pisa/Italia), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Dragos Nedelcu (FCSB), Octavian Popescu (FCSB), Ovidiu Perianu (FCSB), Marco Dulca (Chindia Targoviste), David Miculescu (UTA Arad), Alexandru Cimpanu (Universitatea Craiova), Stefan Baiaram (Universitatea Craiova), Alexandru Matan (Columbus Crew/SUA);
Atacanti: George Ganea (FC Viitorul), Valentin Costache (CFR Cluj).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!