„Sunt epuizat. Știu că vreți un răspuns, dar nu vi-l dau acum.” Lipsește Novak Djokovic de la Australian Open?

Novak Djokovic Australian Open 2022 Cupa Davis Tenis ATP Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Decembrie 2021, 09:02
Data actualizarii: Sambata 04 Decembrie 2021, 09:10

După înfrângerea din Cupa Davis, sezonul 2021 s-a încheiat pentru Novak Djokovic, care este așteptat la Australian Open, în ianuarie. 

Serbia lui Novak Djokovic a fost eliminată de Croația în semifinalele Cupei Davis, în ciuda celor mai bune eforturi ale liderului mondial. 

La finalul partidei de dublu, în care Novak Djokovic și Filip Krajinovic au fost învinși de liderii ATP ai probei de dublu, Nikola Mektic și Mate Pavic, scor 7-5, 6-1, numărul 1 ATP în proba de simplu a făcut o declarație referitoare la participarea sa în Openul Australian, ediția 2022. 

Final de sezon 2021 pentru Djokovic, după înfrângerea din semifinalele Cupa Davis


„Sincer, voi folosi următoarele zile pentru a mă recupera bine, a uita de tenis și a-mi încărca bateriile. Sunt epuizat după acest sezon, acum am nevoie să petrec timp de calitate alături de familie.

Pe urmă, vom vedea ce ne rezervă viitorul. Știu ce vreți să aflați, dar în seara aceasta nu voi vorbi despre asta. Înțeleg că doriți să știți unde îmi încep sezonul, cum îl încep. Veți fi informați în legătură cu decizia mea curând, dar nu vă pot da o dată specifică,” a declarat Novak Djokovic, notează Punto de break

Toți jucătorii care vor să participe la Australian Open 2022 au obligația de a primi un vaccin anti-COVID, lucru căruia tenismenul sârb s-a opus în repetate rânduri și a precizat că nu va dezvălui statutul vaccinării sale, în toamna acestui an.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!