loader
Foto

Indian Wells: Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul doi, Emma Răducanu s-a calificat

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea, locul 22 mondial, a fost eliminată, duminică dimineaţă, în turul doi la Indian Wells, turneu WTA de categorie 1000. Emma Răducanu s-a calificat în turul trei, după abandonul Daianei Iastremska. Arina Sabalenka este următoarea adversară.

 

Cîrstea, favorită 19 şi care a avut bye în runda inaugurală, a fost învinsă de americanca Sloane Stephens, locul 44 WTA,  scor 6-0, 7-5.

Meciul a durat o oră şi 20 de minute.

Prezenţa în turul doi este recompensată cu 42.000 de dolari şi 35 de puncte WTA.

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu, beneficiara unui wild-card, s-a calificat în turul al treilea la Indian Wells, după ce sportiva ucraineană Daiana Iastremska a fost nevoită să abandoneze, din cauza unei probleme la stomac.

Sportiva din Marea Britanie conducea cu 4-0, 15-0, după 23 de minute de la începerea meciului, când Iastremska a decis să se retragă.

Ajungând în turul al treilea, Răducanu a trecut de două tururi consecutive pentru prima dată de la revenirea sa în competiţie în acest an, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală la ambele mâini şi la gleznă în 2023.

Jucătoarea în vârstă de 21 de ani îşi va păstra locul în top 300 mondial, rezultatul lăsând-o pe locul 287 în clasamentul WTA.

În turul trei, ea urmează să joace cu belarusa Arina Sabalenka, campioana de la Australian Open şi cap de serie numărul 2, care a trecut de americanca Peyton Sanders, locul 64 mondial, scor  6-7(2), 6-2, 7-6(6).

Sursă știre: News.ro

Sursă foto: Imago

FILM.TVR.RO

Logo

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Abordarea modernă a sarcinii

Abordarea modernă a sarcinii

publicat: Vineri, 10 Mai 2024

În ediția de luni, 13 mai, a emisiunii ”Un doctor pentru dumneavoastră” aflați despre pregătirea sarcinii, etapele-cheie în monitorizarea ...

„După 40 de zile”, o dramă românească despre dragoste și drama unei prietenii, la TVR Cultural și TVR 2

Drama românească „După 40 de zile”, o poveste despre iubire și drama unei prietenii, regizată de Andrei Gruzsniczki în 2021, va fi difuzată la ...