600 de puieți de gorun plantați de voluntarii P&G și Carrefour România în Munții Măcinului4Foto© a1.ro

600 de puieți de gorun plantați de voluntarii P&G și Carrefour România în Munții Măcinului

, 5 știri, 23 vizualizări

Au fost plantați 600 de puieți de gorun (familia stejarului) pentru a completa golurile și a susține aclimatizarea acestei specii într-o plantație demarată acum 3 ani de către Administrația Parcului Național Munții Măcinului. Inițiativa comună a P&G și Carrefour contribuie și la consolidarea rezistenței ecosistemului la schimbările climatice, având în vedere că plantarea puieților a fost realizată în zone cu relief accidentat, unde capacitățile de retenție a apei sunt reduse.

“Ȋn Carrefour România, ne implicăm activ în promovarea unui stil de viață sustenabil, iar prin educarea comunităților cu privire la importanța protejării mediului înconjurător, ne dorim să creștem gradul de conștientizare și responsabilitate a oamenilor față de mediul lor, contribuind la formarea unor generații mai responsabile și preocupate de viitorul planetei noastre.

Suntem convinși că prin colaborări puternice, cum este și parteneriatul cu P&G, în cadrul campaniei <<O Românie Mai Curată Începe de Acasă>> și prin implicarea în astfel de inițiative, împreună putem construi un viitor mai bun pentru toată lumea”, a declarat Alina Gamauf, Membru în Comitetul Executiv, Carrefour România.