A căzut de pe casă și a ajuns la spital2Foto© bzi.ro

A căzut de pe casă și a ajuns la spital

, 6 știri, 21 vizualizări

Un bărbat din Iași a ajuns la spital după ce a căzut de pe acoperișul unei case. Acesta s-a ales cu mai multe traumatisme și contuzii și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„În cursul zilei de vineri, la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iași a fost transportat un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Iași. Acesta a avut nevoie de îngrijiri după ce a căzut de la înălțime. Pacientul a fost preluat de un echipaj medical, după un apel la 112. Bărbatul a suferit mai multe traumatisme și contuzii și a fost internat”, precizează prof. dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU-SMURD Iași.

Bărbatul s-a ales cu mai multe traumatisme importante, după ce a căzut de la înălțime, de pe acoperișul unei case. Acesta efectua lucrări de reparație la locuință în momentul în care s-a dezechilibrat. „Pacientul care a ajuns la spital a fost diagnosticat cu traumatism la nivelul coloanei cervicale. Totodată, a suferit traumatism cranio-cerebral și mai multe contuzii. Acesta a fost internat pentru a beneficia de tratament de specialitate”, adaugă prof. dr. Diana Cimpoeșu.