Abi Talent s-a întâlnit cu Joshua Castellano și a făcut declarații tranșante despre cântăreț și Antonia4Foto© cancan.ro

Abi Talent s-a întâlnit cu Joshua Castellano și a făcut declarații tranșante despre cântăreț și Antonia

, 5 știri, 19 vizualizări

Alex Velea a dat de pământ cu Abi Talent, după ce controversatul artist s-a întâlnit seara trecută cu Joshua Castellano și Anamaria Prodan. Într-un mesaj lung făcut public, iubitul Antoniei i-a dat un ultimatum dur.

Pe zi ce trece, scandalul dintre cei doi cântăreți cunoscuți de la noi escaladează tot mai mult. După ce a descoperit că puștiul-fenomen de pe YouTube i-a transmis ironic un mesaj din partea lui afaceristului italian Joshua Castellano, care este unchiul fostului soț al Antoniei, Alex Velea i-a spus că are, de fapt, altfel de relații cu aceștia decât se știe în realitate.

Îndrăgitul artist i-a reamintit că nu trebuia să se ia de familia pe care și-a construit-o alături de Antonia: ei au doi băieți împreună, iar pe Maya, fiica vedetei din mariajul cu Vincenzo Castellano, o consideră ca pe fiica sa. În plus, Alex Velea și Maya Castellano au o relație foarte apropiată. Fostul prezentator de la Antena 1 și-a încheiat mesajul postat pe o rețea de socializare cu un ultimatum pentru Abi Talent: i-a spus că atât Joshua Castellano, cât și Anamaria Prodan vor afla ce probleme a creat.