Accesul pasagerilor la aeroportul Henri Coandă va fi permis direct la Plecări5Foto© agerpres.ro

Accesul pasagerilor la aeroportul Henri Coandă va fi permis direct la Plecări

, 14 știri, 28 vizualizări

Accesul pasagerilor la aeroportul Henri Coandă va fi permis direct la aerogara Plecări, începând cu data de 9 septembrie, eliminându-se obligativitatea trecerii prin corturile din fața terminalului, însă rămân valabile toate celelalte cerințe pentru combaterea pandemiei de Covid-19, respectiv măsurarea temperaturii la intrarea în terminal, dezinfectarea mâinilor, păstrarea distanței de 1,5 metri față de celelalte persoane și purtarea măștii, care să acopere gura și nasul, informează Compania Națională Aeroporturi București (CNAB).

Corturile din fața terminalului vor fi demontate și, din 11 septembrie, parcarea în care acestea sunt acum amplasate se va redeschide pentru public.

"Măsurile au fost decise avându-se în vedere confortul pasagerilor, în contextul apropierii sezonului rece, dar și traficul încă redus în contextul pandemiei de Covid-19. Întreg personalul aeroportului a primit atribuția să monitorizeze respectarea cerințelor privind purtarea măștii și păstrarea distanței și, în caz contrar, să solicite intervenția imediată a poliției și jandarmeriei", se menționează într-un comunicat al CNAB.